2789
عنوان

جهيزيه

356 بازدید | 26 پست

سلام دوستان دو تا سوال :١-بنظرتون سايد باي سايد سفيد بهتره يا سيلور و چرا؟(٢نمره)

٢-مبل از يافت اباد بخرم بهتره يا بدم برام بسازن؟(وقتي ميسازن واقعا اون چيزي ميسازن كه ميخوايم؟)(٣ نمره)

و لطفا در مورد انتخاب وسايل جهيزيه اگر تجربه اي داريد لطفا در اختيار بنده بذاريد ...من تو دوران خريد جهيزيه هستم و سردرگمم 

سفید بخر

به نظر من درسته سیلور شیک تره ولی سفید خونه رو باز نشون میده و مثل سیلور جای لک روش نمی مونه 

مبل هم اماده بخر دیگه چون اونی هست که میبینی و می پسندی. اون موقع که برات میسازن معمولا یه جاییش رو نمی پسندی 

انتخاب چه وسایلی منظورته ؟ 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ساید سیلور باکلاس تره

نه نساز من اون چیزی که توو کاتالوگ دیدم واون چیزی که تحویل گرفتم کلی فرق داشت،دوساله عروسی کردم اما میخوام عوضشون کنم دوسشون ندارم

‏مرگم باد اگر دمی کوتاه آیم از تکرار این پیش‌ پا افتاده‌ترین سخن که : دوستت دارم ...❤️ احمد شاملو

مبارکت باشه عزیزم تمام وسایل برقی آشپزخونه ت رو نقره ای  رنگ بگیر البته لوازم برقی یا استیل هست که خیلی خوشگلن نسبت به سفید . مخصوصا ماشین لباسشویی و یخچالت اگه نقره ای باشه خیلی آشپزخونه رو زیبا نشون میده اصلا رنگش از مد نمی یوفته من خواهرم با این که 8 ساله ازدواج کرده همه ی وسایل آشپزخونه ش استیله وقتی میری خونش انگار رفتی خونه ی تازه عروس همه چی خوشگل و براق . ولی سفید زود کثیف میشه .

رنگ مبلات هم گلبهی سفید یا فیروزه ای سفید بگیر خیلی قشنگن . اگه مبل مورد علاقت رو دیدی بخر نسازی بهتره .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

من ساید ظرفشویی لباسشوییم سفیده چون سیلور لک میشه وسایل برقیم سیلوره

خدایا پسر کوچولوم هدیه خودت بود ک ب خیلی زود بعد ازدواجم امد و شوکه کرد مارو . خدایا  سالم ب دستم برسونش مامان فدای قدمات بشه عشقم ک زندگیمو قشنگ کردی برای ارامش زندگیم و سلامتی پسرم  دعا کنید

عزیزم منم ۳ ۴ ماه پیش تو خرید جهیزیه بودم و ماه بعد جهیزیمو میچینم

ساید سیلور جای دست میمونه روش و خیلی سخته.همه بهم میگفتن نخر من سفید خریدم تمام برقیامو غیر از قهوه ساز

من سفید خریدم اما شاین هست و براقه

خدا حال همه رو خوب کنه..