2777
2789
عنوان

اوضاع خونمون خیلی پریشونه

352 بازدید | 21 پست

من مادر بزرگم (مامان بابام) تو ی شهر دیگه س دوماه پیش اومد ی ماه موند حالا باز بیخبر بدون اینکه بگه دارم میام پاشده اومده درضمن ازین ادمای فضول خبر کش حرف دراره مامانمم خیلی باهاش مشکل داره الان باز معلوم‌نیس تا کی بمونه الان همش تو خونه بین مامان بابام کل کله اصابمونو داغون کردن ی خواهر کنکوریم دارم ک انقد خودشو لوس میکنه ک ای درسم وای درسم تمرکز ندارم غصه های خودم کمه بازاینام اضاف شدن شما باشین چ میکنین مادر بزرگم همش میره پشت سرمون حرف میزنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا شده دوس نداشته باشین یکی بیاد خونتون ولی بیاد و واسه ی مدت طولانی بمونه؟خیلی سخته واقعا

یه دعوا راه بندازین همگی

.بلکه بره🤕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

خواهرت خودش رولوس نمیکنه خواهرزادم کنکورداره کسی به خونشون نمیادمگه درحد چندساعت.بحث یه عمره.حتی عروسی یکی از اقوام نزدیک نمیره.به عیرازمدرسه دورترین مسافتی گه رفته دستشویی وحمومه

تا حالا شده دوس نداشته باشین یکی بیاد خونتون ولی بیاد و واسه ی مدت طولانی بمونه؟خیلی سخته واقعا

دهن من که از این اخلاق اطرافیانم سروییسه

می بینی دارم آماده می شیم بریم بیرون پا می شن می یان خونمون

خسته شدم به خدا

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

کاری نداره که . با خواهرت و مادرت همیینطور پدرت هماهنگ کنین و تو خونه سکوت باشه مگر اینکه راجع به عذا درس یا تلویزیون حرف بزنین. زیادم تحویلش نگیرین حوصلش سر میره و از خونتون درمیره😁😎 کاملا جدی گفتم

چون خودم اینکارو کردم جواب داده

2790
2778
2791
2779
2792