تنها۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 عنوان میشه یه صلوات برای سلامتی بفرستید؟😭 162 بازدید | 18 پست توروخدا دعا کنید بتام بالا رفته باشه وفندوقم صحیح و سالم باشه😭من دیگه تحمل سقط ندارم💔لایک کنید منم براتون صلوات میفرستم❤ 1398/01/22 | 08:35 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92149 توکلت به خدا توسلت به اهل بیت .امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف ان شالله چیزی نیست کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
abriiiiii عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1261 مگه چند دفعه سقط داشتی؟مثبت فکر کن.فکرای منفیم دور کن یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
faryad_farda عضویت: 1396/10/01 تعداد پست: 2393 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهماللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهماللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهماللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهماللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهمان شاالله نی نی سالم باشه و بسلامتی زایمانکنی عزیزم 😍😍😍😍 بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
تنها۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 مگه چند دفعه سقط داشتی؟مثبت فکر کن.فکرای منفیم دور کن سقط انقد بد که خدا به هیچکسسسسسسس نشون نده😭یکباراخه بتام خیلی پایین ازمایشم باید تکرار کنم ۶ روزه داره استرس میکشم😭فقط موندم چرادکتر گفت ده روز بعد ازمایش قبلیم ازمایش بدم😬
تنها۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم اللهم صل علی محمد وال ... سپاس❤😭
abriiiiii عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 1261 سقط انقد بد که خدا به هیچکسسسسسسس نشون نده😭 یکبار اخه بتام خیلی پایین ازمایشم باید تکرار کنم ۶ رو ... منم یه بار سقط داشتم.البته کورتاژ شدم یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
تنها۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 منم یه بار سقط داشتم.البته کورتاژ شدم من خودش دفع شد خداروشکرمال من پوچ بود
marimah76 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 2448 سقط انقد بد که خدا به هیچکسسسسسسس نشون نده😭 یکبار اخه بتام خیلی پایین ازمایشم باید تکرار کنم ۶ رو ... مگه بتاتون چند بوده؟
marimah76 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 2448 ۱۴۱ ان شاءالله به حق همین ماه عزیز میمونه براتچند روز عقب انداختی که ۱۴۱ بودبرا منم زیاد بالا نبود
تنها۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 ان شاءالله به حق همین ماه عزیز میمونه برات چند روز عقب انداختی که ۱۴۱ بود برا منم زیاد بالا نبود ۱۷روز😓
marimah76 عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 2448 ۱۷روز😓 اصلا نگران نباشمن شنیدم نگرانی بد ترهان شاء الله نی نی های جفتمون سالمن و میمونن برامونو تقریبا با هم به دنیا میانمن برات یه والعصر و ۱۰ تا صلوات میخونم
تنها۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 3134 اصلا نگران نباش من شنیدم نگرانی بد تره ان شاء الله نی نی های جفتمون سالمن و میمونن برامون و تقریب ... ممنونانشاءاللهمنم براتون صلوات میفرستم