2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

290 بازدید | 34 پست

شب همگی بخیر

پسر من ۳۰ ماهش هست و میخوام از پوشک بگیرمش 

مامانهای با تجربه راهنماییم میکنن 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی میشه دقیقا چند سال منم نمیتونم بگیرمش نمیگه هر چی میگم

دوسال و شش ماه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول باید ببینی پسرت میدونه جیش یعنی چی بعد اقدام به گرفتن بکن

تو حموم بهش بگم جیش کن اگر داشته باشه جیش میکنه

منم یکسال و نه ماهشه دارم از پوشک میگیرمش

با چه روشی؟

سلام.پسر منم میدونه اما نمیگه. میبرم دستشویی همش دوس داره با شیلنگ بازی کنه.

این هم عاشق آب بازیه 

همه میگن وقتشه یا دیر شده

خودم نمیدونم هنوز اقدام کنم یا نه

تو حموم بهش بگم جیش کن اگر داشته باشه جیش میکنه

کلمه جیش میتونه به زبون بیاره 

کارت خیلی راحتره  به شرط اینکه زده نشه ازین کار   مثلا دستشویی رو براش یه تفریح در نظر بگیر و برای خودت یه کار مهم که باید انجام بشه

منم دخترم 19 ماهشه چندروزه گرفتمش. البته از 15 ماهکی آمادگبش رو داشت اما خودم وقت نکردم بگیرمش و گذاشتم بعد عید

لاله های جان فدای میهنم، هرگز فراموش نمی شوید حتی به قیمت جان...🕊 جهان بدون فرزندان ایرانم، چه سوت و کور است💔 فرزند ایران و جان فدای میهنم💚🕊♥️

کلمه جیش میتونه به زبون بیاره  کارت خیلی راحتره  به شرط اینکه زده نشه ازین کار   مثل ...

میتونه بگه حرف زدنش خوبه ولی بازیگوشه 

تصمیم دارم خوراکی های مورد علاقه اش روبگیرم با یک سری برچسب که بچسبونم براش تو دستشویی که تشویق بشه

منم دخترم 19 ماهشه چندروزه گرفتمش. البته از 15 ماهکی آمادگبش رو داشت اما خودم وقت نکردم بگیرمش و گذا ...

توضیح میدین