2777
2789
عنوان

جاری من !!!😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 41 پست
جاری من فامیلمه،خوب وقتی ازدواح کردم دیدم جاریم باشوهرم شوخی میکنه وشوهرم خیلی قبولش داره،وازاونجایی ...

ما هم اون اوایل خیلی بحث و ناراحتی داشتیم ولی الان باز گاهی اوقات پیش میاد

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه
خب شوهرتو دوس داره که اینقد بهش توجه میکنه چه اشکال داره

خب نه اینکه جایی که منم هستم هی به شوهرم نگاه کنه بهش لبخند بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا امام غریب چرا همه اینقدر ترسناک شدن بابا بریزید دور این افکارتون رو برادرشوهر جزیی از خانواده آ ...

درسته ولی این باعث نمیشه هرو بخوان رفتار کنی

خیلی راحت ناراحتی نشون بده عزبزم اخرش اینه که ازت ناراحت میشن به جهنم باور کن جنگ اول بهتراز صلح اخر هست اگه واقعا ناراحتی برخورد کن فوقش میگن زن فلانی بدقلب هست بگن برات مهم نباشه من تو فامیل چیزهایی دیدم که قابل گفتن نیست فقط به فکر خودت زندگیت باش تمام 

یا امام غریب چرا همه اینقدر ترسناک شدن بابا بریزید دور این افکارتون رو برادرشوهر جزیی از خانواده آ ...

عزیزم شاید شما نداشتید من خودم با برادرشوهرم عبن خواهرو برادر بودیم روم نمیشه بگم یه جاری کوچیکترم اومد چه کارهایی نکرد گفتن نداره ولی باور کن ادم میترسه

عزیزم شاید شما نداشتید من خودم با برادرشوهرم عبن خواهرو برادر بودیم روم نمیشه بگم یه جاری کوچیکترم ا ...

نمیدونم من اصلا تو کتم نمیره که زبونم لال زن داداش به برادرشوهرش حس داشته باشه یا بالعکس

این رو در حد حس نامشروع خواهر به برادر میدونم نعوذبالله

احساس میکنم با شوهرش زیاد خوش نیس و اون از گفتن و خندیدن با شوهرمن و بقیه این حس نیاز رو تامین میکنه

نمیدونم من اصلا تو کتم نمیره که زبونم لال زن داداش به برادرشوهرش حس داشته باشه یا بالعکس این رو در ...

باور کن من هم مثل شما بودم اما گفتم چیزهایی دیدم که کلا برگهام ریخت فقط به جاریم گفتم تو کاری کردی که دیگه به هیچ کس نتونم اعتماد کنم همین