2777
2789
عنوان

جاری من !!!😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 41 پست

جاهای ک اون هس نرو زیاد رفت امدت کم کنش

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من فکر میکنم زیادی حساسی و داری مو رو از ماست میکشی بیرون.آخه این رفتارا چیزی نیست که انقدر واضح به ...

آخه رفتراش با بقیه خیلی عادیه واقعا

از این کاربری دو نفر استفاده می کنند.من و خواهرم. سپیده و هدیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید واقعا منظوری نداره ویا باهاش احساس صمیمیت میکنه

ولی اگه مطمئنی سعی کن رابطه تونو باهاش کمتر کنی و تو جمعی که اون هست خیلی با همسرت گرم بگیر

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

با تک تک سلولای بدنم درکت میکنم عشقم 😀

جاری من ک هلاک یه نیم نگاه و نیم توجه از طرف شوهرمه 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢
جاری حسی جز برادر به برادر شوهر نداره .به نظر من اگر خیلی اذیت هستی از همسرت بخواه بهش بی محلی کنه و ...

بابا خودم تو يه فايل دكتر هولاكويي شنيدم يه خانمي زنگ زده بود ميگفت من به برادر شوهرم علاقه مند شدم ميخوام از شوهرم طلاق بگيرم با اون عروسي كنم 

شوهرت چه طوریه رفتارش باهاش شاید منظوری نداره برادرشوهر مثل برادره 

شوهرم رسمی برخورد میکنه ولی گاهی اوقات تحت تاثیر اون قرار میگیره

جاری من فامیلمه،خوب وقتی ازدواح کردم دیدم جاریم باشوهرم شوخی میکنه وشوهرم خیلی قبولش داره،وازاونجایی که جاریم دخترخالم میشه ،میشناختمش،هربارکه ازخوبی هاش میگفت منم ازبدیاش میگفتم ازحرفایی که پشت سرمامان وباباش میگه،کلا دیدیش نسبت بهش عوض شد ودرواقع ذات واقعیشو شناخت وازچشمش افتاد،به نظرم سیاست به خرج بده ،ولی دروغ نگو،اتفاقا شوهرم بادخترخالش خیلی شوخی میکرد ،منم بدم میومد ،کلی باهاش صحبت کردم کلی دعواراه انداختم یه مدت خوب شد ولی دوباره همون رفتارو ادامه داد ،پس حرف زدن فایده ای نداره ،سیاست فایده داره ،غیرمستقیم طرفو ازچشم بندازی،

میدونید مثلا عید رفته بودیم عید دیدنی هی به شوهر من نگاه میرد لبخند میزد آخه چه دلیلی داره واقعا

شوهرم رسمی برخورد میکنه ولی گاهی اوقات تحت تاثیر اون قرار میگیره

خودتو بزن به بی خیالی تو حتما خیلی زوم میکنی تو کاراش برای همون فکر میکنی شاید منظور داره ،اگه واقعا اذیت میشی به شوهرت بگو باهاش گرم نگیره 

خودت از شوهرت جلوی جاریت زیاد تعریف نکردی  مثلا یه سری از اخلاقیاتی که جاریتون دوست داشته باشه ...

نه من به خاطر همین کشش به شوهرم چیزی نمیگم میم نکن حس حسادتی چیزی پیش بیاد