2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لابد خیلی گذاشتی مونده.من ک میزنم در حد ۲ الی ۳ دقیقه کامل میبره سوزشم ایجاد نمیکنه حتی

ولی قبلا مارک تیزبر میزدم کچلی میبرد,کلیم میخواس بزاریش.افتضاح بود

میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی برام?.
عفونت باعث التهاب میشه

من الان مدتیه ک خونریزی دارم ک باقاعدگی فرق میکنه و حالت التهاب داره رحمم همیشه درد میکنه پیش چنتا متخصص رفتم قرص دادن فایده نداشت و چون خونریزیم قط نشد نتونستن معاینم کنن😓

من الان مدتیه ک خونریزی دارم ک باقاعدگی فرق میکنه و حالت التهاب داره رحمم همیشه درد میکنه پیش چنتا م ...

سوندبده و بعدقطع خونریزی پاپ اسمیر

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
عفونت و التهاب ،بکارتو از بین نمیبره؟

نه اصلا فقط اگه چیزی بهش برخوردکنه آسیب میبینه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
فردا سونوگرافی و ازمایش پرولاکتین دارم ولی پاپ اسمیر رو میتونم من بدم؟مشکلی برلی بکارت ایجاد نمیکنه؟

نه دخترانمیتونن پاپ اسمیربدن فک کردم متاهلی

مرسی گلم

قربونت عزیزم