2821
2789
عنوان

حشره

179 بازدید | 13 پست

تا حالا از این حشره ها دیدین؟من خونم نوسازه چندروزی از این حشره ها فقط تو wcمیدیدم‌ولی حالا تو خونه هم میبینم سم پاشی کردیم ولی از رو سم هم رد میشن ونمی میرن بقیه جانورا از رو سم رد میشن میمیرن ولی این نه.اندازشم خیلی ریزه تقریبا ۱ چهارمه مورچه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام

اصلا از این دستگاهها نخرید هم امواجش مضر است و هم در بعضی موراد باعث افزایش حشرات مثل سوسک و ساس میشود و هم اینکه کلی پول باید بدهید و وسایل خونه رو بریزید دور و در نهایت بهتون میگن که دستگاه رو اشتباه نصب کردین و بعد از اون میگن از سم ارگانیک استفاده کنید و هر دفعه یه ایرادی میگیرند من یه گروهی در این زمینه ساختم که کسانی که مثل من مشکل آفات داشتند و از این شرکت (iran dh) خرید کرده اند نظراتشون اونجاست همه رو بخونین و در نهایت اقدام به خرید بکنید یا به توصیه من از روش سمپاشی استفاده کنید در ت ل گ ر ا م به شماره موبایل صفر نهصد و دوازده، دویست و شصت و پنج، چهل و هفت، سی و شش پیغام بدهید تا لینک گروه رو براتون بفرستم. مواظب باشید سرتون کلاه نرود.