2777
2789
عنوان

حسادت به جاری

1927 بازدید | 21 پست

نمیدونم چرا انقدر به جاریم حسادت میکنم 

اخه اون لاغر تره 

خوشگل تره 

اما من تحصیل کرده ترم 

خانواده خیلی بهتری دارم 

همه میگن منم خوشگلم اما نمیدونم چرا خودم خودمو دوست ندارم بیاید بگید چی کار کنم دیگه حسادت نکنم 

تو جاری من نیستی😎😎😎فقط من تحصیلکرده ترم هاااا

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خودت  بالاتر بگیر تحصیلاتت ۶ بر صفر جلو میندازنت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه اونم تحصیل کرده اما از این دانشگاه های پیام پول 

خب ربطی به دانشگاه نداره تحصیلات فکرکردم نداره ، ت یچیزی که سرتری کلیک کن بخودت اعتماد بنفس پیداکن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

با اطرافیانت مسابقه نذار 

حالا مگه قراره بین شما دوتا دختر شایسته انتخاب کنن 

زندگی خودت رو داشته باش همه ما تو زندگیمون نقاط مثبت و منفی داریم هیچکس کامل نیست 

شما رقیب هم نیستین که در مقابلش امتیاز جمع کنی 

سرت گرم زندگی خودت باشه اینطوری راحتتری و آرامش بیشتری داری 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
خب ربطی به دانشگاه نداره تحصیلات فکرکردم نداره ، ت یچیزی که سرتری کلیک کن بخودت اعتماد بنفس پیداکن

خب من خانواده بهتری دارم 

تحصیلاتم خیلی بهتره چون دانشگاه بهتری میخونم 

من قبلا شوهر نکردم 

خانواده شوهرم میگن اون افسردست و خیلی سرده

اما شوهرش خیلی دوسش داره 

خب من خانواده بهتری دارم  تحصیلاتم خیلی بهتره چون دانشگاه بهتری میخونم  من قبلا شوهر نکر ...

خوب همه میگن افسرده س به چیش حسادت میکنی؟ 

مگه شوهرت تو رو دوست نداره ؟

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 
با اطرافیانت مسابقه نذار  حالا مگه قراره بین شما دوتا دختر شایسته انتخاب کنن  زندگی خودت ...

آخه هروقت من عکس میذارم اینستا و تل گرام اونم فورا میذاره خب این رقابت نیست اولا این جوری نبود ولی الان همش احساس میکنم داره از من تقلید میگنه منم میترسم عقب بمونم 

خب من خانواده بهتری دارم  تحصیلاتم خیلی بهتره چون دانشگاه بهتری میخونم  من قبلا شوهر نکر ...

اینا روهر روز مرور کن اعتمادبنفست رو ببربالا

خوب همه میگن افسرده س به چیش حسادت میکنی؟  مگه شوهرت تو رو دوست نداره ؟

شوهر منم دوسم داره 

وای اون خیلی اخلاق و رفتارش بده اما شوهرش دوسش داره 

همه موندن که شوهرش چجوری تحملش میکنه 

بدبخت حسود 😂😂😂 ببخشید خندم گرفت واقعا به چیش حسودیت شد!! شوهرت تورودوس نداره !!!

خدایاشکرت
آخه هروقت من عکس میذارم اینستا و تل گرام اونم فورا میذاره خب این رقابت نیست اولا این جوری نبود ...

خب اون اگر داره تقلید میکنه شما این بازی ادامه نده چون حسادت ته نداره منطق هم نداره فقط اذیت میشید 

برای دل خودت هرکاری دوست داری بکن نه بخاطر رقابت با اون 

حیف زندگی و آرامش هست که الکی حروم بشه شما ماشالا میگی تحصیلات داری پس نباید وارد این بازی بشی 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد