2777
2789
عنوان

چادر🤔

326 بازدید | 11 پست

سلام.یه سوال خانمهای  که چادری هستین شما همه جا چادر می‌پوشین مثلا مهمونی میرید‌که نامحرمه یا خونه مادرشوهر اگه برادرشوهر باشه چادر رو درمیارین؟

یا توی مسافرت و گردش؟

من خودم چادر می‌پوشم فقط تو کوچه خیابون چون بچم دارم برام سخته نگه دارم چادرو یه جایگزین میخام براش اگه مدلی دارین عکس بفرستین

چادر جلابیب یا نیمه جلابیب بگیر عزیزم

فحش اگر بدهند ازادی بیان است،جواب اگر بدهی بی فرهنگی!سوالی اگر بکنند ازاد اندیش اند،سوالی اگر بکنی تفتیش عقاید!تهمتی اگر بزنند در جست و جوی حقیقت هستند،جواب اگر بدهی دروغگویی!مسخره ات اگر بکنند انتقاد است،جواب اگر بدهی بی جنبه ای!اگر تهدیدت کنند دفاع کرده اند،اگر از عقایدت دفاع کنی خشونت طلبی!و من حزب اللهی بودن را با همه تراژدی هایش دوست دارم......................اقایون محترم لطفا تو تاپیکم نیاید و منو ریپلای نکنید!اگه هم من شما رو ریپلای کردم ،متوجه نشدم که اقا هستید پس لطفا یاداوری کنید.خانومای گل اگه جایی دیدید که تو تاپیک اقایی حضور دارم یا اقایی رو ریپلای کردم بهم تذکر بدید.😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله 

مهمون داشته باشم تعداد زیاد باشه سختم باشه سارافون بلند تنم میکنم

بیرون هم همیشه بله.

آستین دار دارم خیلی خوبو راحته

چادر بخشی از هویتم هست😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بله،هر جایی که نامحرم باشه حتی با وجود بچه،یا مهمان زیاد باز هم چادر میپوشم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من هميشه جادر دارم جه تو مسافرت جه مهموني

اگر خونه خودم مهمون داشته باشم وقتي تو آسپزخونه كار دارم چون آشپزخونه ديد داره اقايون خود جوش پشت به آشپزخونه ميشين منم اون موقع جادرم و در ميارم و وقت پذيرايي ،همسرم فقط پذيرايي ميكنه

من چادر عربی سر میکنم که یکی از دلایلش اینه تو شهر مذهبی هستم همه بد نگاه میکنن .. ولی کلا خیلی وقتا اگه با همسرم بیرون برم هی میگه چادر نمیخواد که گاهی سر میکنم گاهی نه چادر  خونه که اصلا سر نمیکنم نامحرم بودنی تونیک میپوشم  .مسافرتم کلا هیچکی سر نمیکنه

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

من اول مانتویی بودم بعد نامزدم ک اومد خواستگاری بخاطر شرایط کاریش قبول کردم چادر سر کنم ولی هنوزم برام سخته هرجا میریم میگم تروخدا بزار درش بیارم بندازم تو ماشین سختمه 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

من عاشق چادرم ولی بخاطر تطرافیانم نمیتونم بپوشم

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه