2777
2789
عنوان

خونه یک خوابه!

1179 بازدید | 44 پست

بالاخره بعد دو سال سختی قراره خونه بخریم ولی اصلا خوشحال نیستم!

تا پارسال تابستون میتونستیم با پولمون یه خونه 85/90 متری دو خواب بخریم ولی اشتباه کردیم و خونه انداختنمونو انداختیم عقب و حالا با اینکه پول بیشتری داریم ولی فقط خونه یه خواب پیدا میشه!

دلم خیلی گرفته قید همه آرزوهایی که داشتم و باید بزنم. من برای چندسال دیگه برنامه بچه دار شدن و چیندن اتاقشو داشتم اما حالا چی.. همسرم میگه بخریم تا گرون تر نشده بعدا که خواستیم بچه دارشیم یه جا بزرگ تر میخریم ولی من میخواستم دغدغه ام واسه خونه خریدن تمومشه و تا اخر عمر تو خونه ای که میخریم زندگی کنیم. :( اصلا نمیتونم خودمو خوشحال نشون بدم... اخه اینم مملکته ما داریم! هر چی برنامه داشتیم باید بریزیم دیر... کاش امیدوار نبودم!

دیگه وقتی بچه بیاد باید از خودت بگذری

منم خونم یک خابه هست اتاق وسایل دخترمه خودم تختمو جمع کردم

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سیب رو ک بندازی بالا؛ هزار تا چرخ می خوره  تا بیاد  و برسه ب دست من و شما 

از کجا معلوم ... شاید  موقع بچه دار شدن ؛  شرایط تون انقدر خوب بود ک  ب راحتی خونه رو جابجا کردید و  یه خونه ب مراتب بهتر  خریدید ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اوضاع از پارسال خراب بود نباید دست دست میکردین حالا هم زودتر یه جایی رو بگیرین حتی یه خوابه تا اینم از دست ندادین

انشالله چند سال دیگه خونه دلخواهت میگیری نگران نباش بچه با خودش برکت میاره

دستمو ول نکن🤲🏻
همه اینارو میدونم ولی یه وقتایی ادم یه خواسته هایی تو دلش داره ☹

اره درسته بازم شکر کن که میتونی بخری

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤