2789

عزیزم منم عنبر نسارا استفاده کردم نتیجه نداد از بابونه کوهی استفاده کن بریز تو تشت با اب ولرم بشین داخلش 10دقیقه 

خدایا شکرت خدایا به همه چشم انتظارا بچه بده ممنون امام رضا جان برا سلامتی دختر عزیز تر از جانم زهرا ساداتم یه صلوات میفرستی 🥰تویی که داری الان این امضا رو میخونی و چشم انتظار نی نی هستی امیدوار باش و کم نیار و دنبال درمانت برو 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

كامل بايد بسوزه بعد يه دامن بپوش بگير زير دامن ولى رو من اصلا اثر نداشت رفتم دكتر خوب شدم 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
كامل بايد بسوزه بعد يه دامن بپوش بگير زير دامن ولى رو من اصلا اثر نداشت رفتم دكتر خوب شدم 

من دکتر چندین دوره مصرف کردم دارو باز برگشت داشت میخوام یکم روش سنتی امتحان کنم 

من امتحان کردم و کلا بی فایده بود! 

هرچی لباس زیر الیاف مصنوعی از این گیاهی و.... داری بریز دور. 

نخی ها رو جمع کن تمیز بشور با پودر صابون، بعد همشو بریز تو قابلمه بجوشون! 

تو آفتاب خشک کن قبل پوشیدن اتو بزن... 

دوباره همش جمع شد همین کار تکرار کن! 

خشک نگه دار خودتو، هرچی بیشتر بدون لباس زیر باشی بهتره، اگه امکانش هست همیشه یه قاشق چای خوری جوش شیرین بریز تو آفتابه با اون بدنتو بشور. 

من هر روش درمانی که امتحان میکردم دوباره برمی‌گشت، دکترم گفت اون باکتری رو لباس زیرت زنده میمونه... باید ضدعفونیش کنی

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من دکتر چندین دوره مصرف کردم دارو باز برگشت داشت میخوام یکم روش سنتی امتحان کنم 

منم چندتا دكتر رفتم همش بهم ا شياف و قرص ميدادن خوب نشدم آخرش يه ماما رفتم واسم شستشو داد خوب شدم هر كارى ميكردم خوب نميشد لعنتى خيلى بده ولى خيلى از بچه ها عنبرنسا استفاده كردن خوب شدن حالا ضرر نداره استفاده كن ايشالله نتيجه بده 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
چطوری شستوشو میدن

با يه مايع آبى رنگ بود و گاز استريل ميذارن داخل واژن ميچرخونن 

با يه مايع آبى رنگ بود و گاز استريل ميذارن داخل واژن ميچرخونن 

الان خوب شدی کامل؟ منم همیشه خدا عفونت دارم درمان میکنم دوماه بعد میاد دیگه دکترم نمیرم ولی بازم خارش دارم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙
الان خوب شدی کامل؟ منم همیشه خدا عفونت دارم درمان میکنم دوماه بعد میاد دیگه دکترم نمیرم ولی بازم خار ...

آره كاملا خوب شدم هزارتا دكتر رفتم هرچى ميدادن موقتى بود دوباره خارش ميومد سراغم ديگه كلافه ام كرده بود  اين ماما كه رفتم  واسم شستشو داد راحت شدم تو هم همين كارو كن فقط با شستشو خوب ميشه هرينه اشم سى تومن بود در عرض پنج دقيقه انجام ميدن