2777
2789
عنوان

خانواده شوهر...😢😯

1452 بازدید | 99 پست

سلام بچه ها من نامزدم دوماه دیگه عروسیمه نامزدم خونه نداره اول ک صحبت کردیم گف خونه اجاره میکنم میریم مستاجری از طرفی بچه اخر هم هست میگه نمیتونم مادرم اینارو تنها بزارم الان پدرشوهرم میگع خونمو میفروشم میرم ی دوطبقه میخرم باهم اما من قبول نمیکنم الان دوروزه با نامزدم همش جنگ و دعوا داریم نمیخوام باهم برم اما نامزدم اصرار داره میگه نگران نباش چیزی نمیشه تو زندگیت جدا اونا هم جدا از مستاجری ک بهتره اما میترسم دلم راضی نیس ب دعوام همچنان ادامه بدم؟ یا برم با هم؟

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه اصصصصصصلا قبول نکن بری دیگه یه عمر موندگاری اونجا بعدم دخالت زیاده اینجوری 

کی میری کی میای چقد خرید میکنی 

چرا دعوا کردین چرا فلان ... اصصصصلا نرو

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

پدرشوهرمم بیکاره دنبال کار نمیگرده اگه بریم اونجا دیگع خوشش میشه هیچ وقت نمیره سرکار شوهرم باید خرج اونارو هم بده با حقوق کارگری

خدایا شکرت مراقب کنجد تو دلم باش. ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه به حق پنج تن😍😍😍

به نظر منکه از همین الان بری مستاجری خیلی بهتره تا یکی دو سال دیگه بخواین ازشون جدا شین پشت سرتون حرف و حدیث باشه.من با مادرشوهرم زندگی میکنم بت توصیه میکنم نری باهاشون تو یه ساختمون.

درامدش چقده شوهرت؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بگو شاید ما یبار خواستیم دعوا کنیم شاید دنبال هم کردیم تو خونه ب شوخی شاید نخام صدامو خانوادت بشنون اه چقد این پسرا بی درکن

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫