2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اروپاییا خیلی یخ هستن. نه آب و هواشو میتونم تحمل کنم نه جمعیت پیر و بیحالشو. ما یکی از آشناهامون 28 سال اونجا بود. اومد یه مسافرت ایران خانواده رو ببینه انقد وابسته شد دیگه نرفت.

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
چرا؟

به روحیات من نمیخوره ...شهر با بافت فوق العاده زیبا ولی قدیمی ..بعد سرده و زود تعطیل میکنن خیابونارو ..روز های شنبه و یکشنبش دست کمی از عروب جمعه نداره ..بعصیا خیلی دوست دارن این فصاهارو ولی من دنبال شلوغیم بیشتر ..ب

توکه اونجابودی بیشترازرفتاراروپای هابرامون بگودوست داریم خصوصیات اونجارابدونیم ماکه دستمون ازخارج رف ...

همه جا خوب و بد داره ...جالبه من دیدم زیاد از فرهنگشون و ادب و احترامشون حرف میزنن ولی توشون خیلی مزخرف و نژاد پرست و بی ادبم هست خلاصه فکر نکنید مدینه فاضله هست ..درسته میگن مثلا المانی ها خشکن ولی از نظر من نیستن ...خارج رفتن غصه نداره ..شده عصری با خانوادت پیک نیک کنید نزدیک ترین جای خونتون اینکارو کنید و با داشته هاتون لذت ببرید ..ایران کلی جای بی نظیر داره ...از نظر من تهران از خیلی از شهرهای دنیاا قشنگتره والاا ..