2777
2789
عنوان

اگه بدونید هیچ وقت بچه دار نمیشید...

| مشاهده متن کامل بحث + 7032 بازدید | 181 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا برام‌مهم‌ نیست

چون از دید من زندگی مشترک به بچه دار شدن نیست و اونایی که بچه ندارن هم کیف دنیا میکنن هم مسئولیت سنگین رو دوششون نیست و اینم میدونم که خواست خدا خیلی مهمه و اگه نخواد حتما  یه جورایی به نفعمه

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒

زیاد مهم نیس. حیوونا رو بیشتر دوست دارم. یه هاپو میارم

من زنم و به همان اندازه  از هوا سهم می برم که ریه های تو...میدانی؟درد آور است من آزاد نباشم که تو به گناه نیفتی. قوس های بدنم به چشم هایت بیشتر از تفکرم می آیند دردم می آید باید لباسم را با میزان ایمان شما تنظیم کنم!!!

خیلی ها بدون بچه. زندگیشون از بچه دارها بهتره من تو اطرافم دارم از این مورد 

نمونه معروفش هم سحر ولد بیگی و نیما فلاح ۱۷ ساله بدون بچه زندگی خوبی دارن واقعا تو خندوانه که اومدن بهشون غبطه خوردم 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
درسته خیلی سخته.ولی خدا نعمتهای دیگم بهمون داده. نهایتش میرم یه بچه به فرزندی میگیرم الان تومشکل د ...

بله

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

بچه از پرورشگاه میارم

مافقط واسه بچه دار شدن باهم ازدواج‌نکردیم.

وقتم رو صرف کارای دیگه میکنم

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎