2777
2789

منم چند وقت دیگه عروسیمه فعلا منتظریم فوقش دل به دریا میزنم نمیخرم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چند وقت دیگه عروسیمه فعلا منتظریم فوقش دل به دریا میزنم نمیخرم 

ببین شوهره من با اینکه خودش طلافروشه من ۴ سال پیش دقیقا همین امروز عروسیم بود سرویس بدلی انداختم

طلا تا اخر تابستون 600 رو رد میکنه پولاتو یا طلا بخر با تو بورس نگه دار

شرایط بورس چیه؟؟

عینک نمی‌زد که نگن عینکیه!یه روز چاله ی جلو پاشو ندیدوخورد زمین ازاون روز به بعد چلاق صداش میکردن...بخاطر خودت زندگی کن 🌹
نمیدونه بازار وحشتناک نوسان داره از دیروز تا امروز ۱۳ میلیون ضرر کرده

چرا نیومده پایین که

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
ببین شوهره من با اینکه خودش طلافروشه من ۴ سال پیش دقیقا همین امروز عروسیم بود سرویس بدلی انداختم

والا دقیقا ، طرف اهل زندگی باشه ادم اصلا بدون بدلیجات با گردن خالی و دست خالی عروس وایمیسته دا خودشو نباید بکشه والا نامزدم میگه از وقتی که نامزد شدم قلبم از فکر میگیره چطور سرویس بخرم و این چیزا گفتم فکر نده، خوشبخت شی عزیزم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده