2777
2789
عنوان

لکه بینی قهوه ای قبل پریود

3712 بازدید | 17 پست

سلام خانماببخشیدمن متاهلم قبل اینکه پریودبشم مثلایک یادوروزقبلش لکه بینی قهوه ای دارم بعدخونریزی قاعدگی شروع میشه پریودام یا28روزه ست با24روزه,الان دوسه ساله اکثرا نزدیک پریودلکه بینی دارم قبلنارنگش تیره تربود,رفتم سونوگرافی مشکلی نداشتم,البته یه بار مجردی وسطای پریودم دوهفته اینافقط لکه بینی قهوه ای داشتم که دوهفته ای طول کشیدوازدستمال استفاده میکردم دکترا گفتن ازاسترسه بعدش خوب شدم,میترسم مشکلی برام بوجودبیاره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

منم دو سه روز قبلش اینم.دکتر گفت شاید از پروژسترونمه.یکم کمه.ولی دارو نداد.pcoهم هستم.حالا دکتره بهم گفت دوماه ضد بارداری بخورم شاید درست شد.این ماه منتظرم ببینم چیمیشه خوب نشد میرم دکتر.تازه من به سال خورده ای تو اقدامم.تو هم برو یه چکاپ بده حداقل ببین مشکلی داری یا نه ان شا الله که مشکلی نباشه

میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
منم دو سه روز قبلش اینم.دکتر گفت شاید از پروژسترونمه.یکم کمه.ولی دارو نداد.pcoهم هستم.حالا دکتره بهم ...

یعنی میتونه واسه بارداری مشکل ایجادکنه؟من فقط سونورفتم وآزمایش خون من الان4پری هستم میتونم برم آزمایش هورمونی؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دو سه روز قبلش اینم.دکتر گفت شاید از پروژسترونمه.یکم کمه.ولی دارو نداد.pcoهم هستم.حالا دکتره بهم ...

ایشالامشکلت حل بشه

البته من به دکترگفتم گفتش که اگه پریودات از10روزبیشترنشه بااون لکه بینی مشکلی نیست,من موهای زائدهم دارم

منم هر چن ماه اینجور میشم دو سه ماه اینطور بود سه چهار رو لک سیاه و غلیط دارم بعدش پریود میشدم ولی اینماه پریودیم با پنج روز تاخیر اونو ولی از لک خبری نبود خدا رو شکر. سونو دادم ماه پیش مشکلی نبود . تیرویید دارم . ی

بعضی ها میگن از سردی رحمه

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
البته من به دکترگفتم گفتش که اگه پریودات از10روزبیشترنشه بااون لکه بینی مشکلی نیست,من موهای زائدهم د ...

برو یه دکتر خوب تا ازمایش هورمونی بدی.بچه نداری؟.منم ازوقتی اقدام کردم فهمیدم مشکلمو قبلش جدی نمیگرفتم

یعنی میتونه واسه بارداری مشکل ایجادکنه؟من فقط سونورفتم وآزمایش خون من الان4پری هستم میتونم برم آزمای ...

سونو واژینال رفتی.مشکلی نبود.اگه نه یه ازمایشم بده تا خیالت راحت بشه

منم هر چن ماه اینجور میشم دو سه ماه اینطور بود سه چهار رو لک سیاه و غلیط دارم بعدش پریود میشدم ولی ا ...

سردی رحم واسه بارداری تاثیرداره؟

برو یه دکتر خوب تا ازمایش هورمونی بدی.بچه نداری؟.منم ازوقتی اقدام کردم فهمیدم مشکلمو قبلش جدی نمیگرف ...

نه ندارم

سونو واژینال رفتی.مشکلی نبود.اگه نه یه ازمایشم بده تا خیالت راحت بشه

سونوواسه عفونت رحم رفتم وتخمدان,معاینه رفتم وپاپ اسمیر

سردی رحم واسه بارداری تاثیرداره؟

فک نکنم. ولی در کل سردی خوب نیست . منم کلا طبعم سرده. باید سعی کنیم گرم کنیم. تو نت سرچ کنی میاره.

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.
فک نکنم. ولی در کل سردی خوب نیست . منم کلا طبعم سرده. باید سعی کنیم گرم کنیم. تو نت سرچ کنی میاره.

میتونه ازعلایم کمبودپروژسترون باشه؟

میتونه ازعلایم کمبودپروژسترون باشه؟

اینو نمیدونم.کمبود پرژسترون یعنی جی؟

اینو نمیدونم.کمبود پرژسترون یعنی جی؟

کمبود هورمونه واسه بارداری بایدکم نباشه تونت نوشته