2789
عنوان

مهمون دارم

177 بازدید | 18 پست

امشب مهمون دارم، کلی ذوقشو دارم، عاشق دور همیم، ولی خسته م😥شما شوهرتون بهتون چقد کمک میکنه تو مهمونیا، شوهرمن پذیرایی میکنه، سفره روتمیزمیکنه، ظرفاروتوکابینتای بالاک من دستم نمیرسه جامیده، البته الان نیست سرکارشه، منم خستم ازصب دارم تمیزمیکنم و وسایل آماده میکنم هنوز ناهارنپختم، شما درچه حالین

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

من شوهرم فرداناهارنمیبره خودم میخوام املت بخورم،خونمم بهم ریخته کمرم دردمیکنه قراره جاروبکشم حموم برم نمازبخونم😔

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منکه ناهار گذاشتم ، دراز کشیدم ،پسرمم تمام لباساشو داره میریزه از کمد بیرون ،حسش نیس دعواش کنم، من مهمونامو اکثرا بیرون دعوت میکنم خودمونی ها خودشون همه کار میکنن ،شوهرم در حد نیاز بله کمک میکنه

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕

مال من خیلی کمک نمیکنه تقریبا از صفر تا صد کار باخودمه طوریکه شبها از کمر درد و خستگی خوابم نمیبره

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
شوهرم اصلا کمک نمی کنه فقط خرید می‌کنه الان هم دنبال این جونور هستم میخوام حمومش بدم نمی زا ره ..قلب ...

خب چیکارش داری جاش خوبه همونجابذاربمونه😂

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

دستمال رو میدی دستش میگی بی‌زحمت این کارشماست😂اونم میگه چشم

نه پرو پرو دستمال نمیگیره سریع از محل دور میشه

میگه ظرفم میشورم ولی سفرخ دستمال نمیکشم

خدارو میشه توجمله"عجب شانسی اوردم"حس کرد.خداکنه ماهم همیشه شانس بیاریم.یه صلوات لطفا😘

من شوهرم حتی روزای معمولی هم سفره رو جمع میکنه

من نهار میخورم دراز میکشم اون جمع میکنه😊😊😊

پذیرایی همیشه با شوهر،تو جارو زدن و گردگیری هم کمک میکنه

مثلا میگم اشپزخونه و پذیرایی با من اتاق خوابها با تو

اگه هم ببین ظرفها زیاد شده و من نشستم خودش پامیشه میشوره😂😂😂

تقریبا هرروز از دخترم عکسای زیبا میگیرم با وسایل ساده دوست داشتین به پیجش سر بزنین.                            ala_21_5_99@
شوهرم اصلا کمک نمی کنه فقط خرید می‌کنه الان هم دنبال این جونور هستم میخوام حمومش بدم نمی زا ره ..قلب ...

وای این حیوون نجسه  هم کثافت میارههم موهاش هم ادار ومدفوعش چرا راهش دادین توی خونه  الکی نیس شپشا هجوم میارند