2777
2789
عنوان

دوستان کمک

120 بازدید | 4 پست

سلام بچه من ۳ ماهی میشه طلاق گرفتم دلیلشم خیانت همسرم اذیت هاش و دخالت خانوادش اصلا پشت من نبود فقط به خانوادش اهمیت میداد مادرشم دخالت میکرد اصلا بهم محبت نمیکرد حرفی با هم نداشتیم بعد از یکماه گفت برگرد چون حق طلاق داشتم نمیدونست طلاق گرفتم گفتم بهش گفت برگرد ببخش اشتباه کردم منم گفتم میریم مشاوره ببینیم چی میگه اونم به خاطر دخترم ۶ جلسه مشاوره رفتیم مشاوره گفت مقصر ۵۰ ۵۰ هستید منم خیلی زود از کوره در میرم نمیفهمم چی میگم دیگه گفت لحنه حرف زدنت خوب نیس تنده دیگه بعدش قرار شد بیاد با پدرم صحبت کنه که جور نشد یعنی گفت من التماس باباتو نمیکنم چون تو دعواها هم هی به بابام زنگ میزد بیا دخترتو ببر بابام اصلا قبول نمیکنه که برگرده من بهش گفتم حالا تو بیا خونمون شاید راضی شد امروز میگفت میام فردا یادش میرفت دیگه خوردیم به تعطیلات عید و روز اول فروردین زنگ زدم دخترم باهاش صحبت کنه هر چی زنگ زد جواب نداد بعدش خودش زنگ زد گفت جواب میدادی کاش بچه داشت گریه میکرد گفت یه پیام میدادی بهم اینجا خونه مادرم مهمون بود منم گفتم اولویتت خانوادته بحثمون شد بعدش دیگه بهم گفت بدون مهریه برگرد پس فردا میخوای بهم بگی کجا برو نرو گفتم من بدون مهریه نمیام دیگه منم پیام دادم بهش گفتم برو پی زندگیت دیگه تا بعد اون نه اون پیام داد نه من بهش پیام دادم از مسافرت اومدیم بیا بچه رو ببر اومد برد دیگه بهم پیام نمیدادمنم بهش زنگ زدم گفتم تکلیفمو روشن کن گفت با ۱۴ تا مهریه میای برگرد پیامام هم یکی درمیون جواب داد اصلا نمیدونم مقصر منم یا اون اصلا یه آدم دمدمیه الانم بچه رو اورد الانم نمیدونم چیکار کنم

با توجه به چیزایی که نوشتی   اگر من بودم هرگز بر نمیگشتم   البته من جای تو نیستم  ولی کسی که زنگ میزنه میگه بیا دختررو ببر   و اینکه اینقدر بی توجه نسبت به تو خصوصا الان که باید همه جوره نظرت رو جلب کنه    اگه برگردی بدتر هم میشه

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

با توجه به چیزایی که نوشتی   اگر من بودم هرگز بر نمیگشتم   البته من جای تو نیستم  ولی ...

من باهاش تا بحث میکردم دعوا میکردم زود زنگ میزد به پدرم بیا ببر دخترتو

من باهاش تا بحث میکردم دعوا میکردم زود زنگ میزد به پدرم بیا ببر دخترتو

خیلی کارش زشت بوده   نمیشه به این آدم اعتماد دوباره کرد     البته این نظر من   تو بهتر میشناسیش عزیزم 

خوشبختانه در میان آبهای طغیانی این زندگی،چند جزیره کوچک هست که بتوان بدان پناه برد؛کتاب های زیبا،شاعران ،موسیقی