2777
2789
عنوان

برم جشن يانه

136 بازدید | 13 پست

سلام پدر بزرگم الان چهل و هفت روزه كه فوت شده..فرداشب جشن دخترداييمه بنظرتون برم جشن يانه،؟؟؟اگ ميرم بامانتو شلوارمشكي برم بنظرتون يا لباس مجلسي؟؟نظربدين كمك كنين

تعداد رای : 4
نظرسنجی
لباس مجلسي
4
100%
مانتو
0
0%

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر سنجی لباسه یا رفتن نرفتن؟

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

برو به خاطر دختر داییت لباس مجلسی هم بپوش زشته با مانتو شلوار مشکی مگه ختمه؟ 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

مانتتو ک نپوش 

برو ی لباس سنگین بپوس اما مجلسی 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

جشن تولد پسرشه..مامانم ميگ لباس مجلسي بپوش..ولي خودم فك ميكنم خيلي زشته😞

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

پدربزرگ پدریتون فوت شدن؟ 

اگر میرین با لباس مجلسی مشکی برین 

همین اتفاق زمان فوت مامان من افتاد من و عروسمون وپدر و برادر و شوهرم همه مشکی پوشیدیم رفتیم و به مجلسشونم احترام گذاشتیم ولی دیگه خودمون بلند نشدیم برقصیم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

لباس مجلسي داده بودم خياطي رنگش زرده 😑

پدر بزرگ پدريم ٨٣سالش بود خدابيامرزش

جشن تولد پسرشه..مامانم ميگ لباس مجلسي بپوش..ولي خودم فك ميكنم خيلي زشته😞

نه بابا جه حرفیه..به للاس شبک و پوشیده و سنگین بپوش..با مانتو و اینا نری بشینی زشته..خدا رحمتش کنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
لباس مجلسي داده بودم خياطي رنگش زرده 😑

نه زرد خیلی دیگه خیطه.آبی نفتی و ای چیزی..سبز پررنگی..خلاصه رنگ‌ی باشه ولی نه جیغ

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

عزیزم اگر میری به مجلسشون احترام بزار حالا اون زرده رو نپوش یک لباس تیره اگر داری بپوش اگر نداری هم که مهم دلته 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم