2777
2789
عنوان

راه حل

52 بازدید | 8 پست

در قبال تمام جهیزیه من و عروسی مزخرفی ک برام گرفتن قرار بود فقط سرویس ظرف رو شوهرم بخره اما بچه ها من نه ماهه خونم جدا کردم ولی هیچ مهمونی خونم نیومده 

ظرف فقط یه سرویس شش نفره داره با چند تا قابلمه کوچیک ک اندازه چهار نفر فقط میشه 

خیلی ناراحتم 😞شوهرم اینجوری گوش نمیده ک بهش بگم ظرف بخر 

بنظرتون تو عمل انجام شده قرارش بدم ؟؟؟ 

مثلا به بابام اینا بگم بیان بعد مجبور شه از خونه مامانش ظرف بیاره ضایع بشه بهتره ؟؟؟

مقداری خسیس تشریف داره 

...

بجای مامان و بابات خانواده ی خودش رو دعوت کن چون برای خانواده ی خودشون خرج میکنن

ولی اگر واقعا مهمون دار نیستی و لازمت نمیشه بیخودی دورو برت رو شلوع نکن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تلویزیون من نزدیک شصت اینچه بابام به یه بدبختی قسطاشو داد ببینید به چ وضعیه

تو شهر ما سیستم صوتی و تصویر و میزش با داماده میخواد بخره میخواد نخره بنده خدا بابات رو چرا اذیت کردی گناه دارن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
یعنی من دلم نمیخواد کسی بیاد خونم  زشته بخدا

نه عزیز جان زشت نیست هر کس خواست بیاد با همونایی که داری پذیرایی کن اگرم قرار شد ناهار شام بمونن از بیرون غذا بگیر چون قابلمه بزرگ نداری بعد خودش مجبور میشه بگیره

اگه به اون بود صدسال نمیخرید 

بالاخره خونه ی مستقل داره یکم صبر کن درست میشه 

شاید شرایط مالیش درست نیست