2789
عنوان

نیکی ۳۶۳

190 بازدید | 3 پست

عزیزم تاپیکت ترکید و منشن نشدی 

ظاهرا شیطان یا همون نفس اماره یا حالا هر چی، در تمام اذهان موجوده و در حال فعالیت . کارش وسوسه ست. 

برای بعضیا وسوسه به قتل و تجاوز، برای بعضیا خیلی ملایم و ریز. 

یکی ازین ملایم و ریزها نگرشیه که بعضیا به خدا و دستورات دینی دارن، یعنی دستورات رو قابل انعطاف و خدا رو هم در اجرای دستوران ملایم و مهربون میبینن. 

و حال اینکه به نظر من اصلا ابنطور نیست. خدا با یک کتاب آسمانی با انسانها ( حرف زده)  ! این چیز کمی نیست ! فقط چون حجم حرفا کمی زیاده بعضی مردم دنبال نکات مهم تر بین بقیه ش میگردن! و حال اینکه هر کلمه ش حجت و تمامیته. 

و اصولا باید اشاراتش هم به اندازه قوانین واضحش مورد توجه باشه. 

کسی که قرآن یا هر کتاب دینی رو در دست میگیره برای پیروی، مثل کسیه که یک دستور آشپزی رو روی کانتر آشپزخونه ش قرار میده. آیا میتونه بگه فلفلش مهم نیست خونه هم ندارم ولش کن نمیزنم. این همون شیطانه در وسوسه های ملایم و ریز. چون هر کودکی میدونه که  آشپز موارد قابل انعطاف رو در رسپی ش ذکر میکنه . وگرنه مرض نداشته بیاد بنویسه فلفل اینقدر. 

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

منم قرآن را مطالعه کردم ولی برداشتم از ان ۲ جایی که اشاره شده این میزان باید و نباید های ۱۰۰ درصدی نبود یعنی من اینها رو ندیدم یا نفهمیدم ازشون در این حد. شاید فهم من ناقصه که مذهبیون یک چیزی میبینن و می فهمن در این ایات که من نمی بینمش. نمی دونم شاید خدا چشم منو بسته که شما میتونی وقتی میخونی ببینی و من وقتی میخونم باید و نبایدی که در این ایات می یبینم در این حد که گفته شده نمیاد به نظرم.

چون اگر من هم وقتی قران خواندم به این واضحی به نظرم می آمد که اصلا حرفی توش نداشتم ولی هرچی خوندم برداشتم از اون دو جا باید و نبایدی در این شکل را بهم نشون نداده لابد یا توفیق نداشتم یا برداشت آدمها میتونه فرق کنه 

امیدوارم اگر چیزی هست که من اونو نمیتونم‌ ببینم و بفهمم و برداشتش‌کنم توفیق دیدن و فهمش از طرف خدا قسمت منم بشه   

ممنون از پیگیری و پاسخ تان

منم قرآن را مطالعه کردم ولی برداشتم از ان ۲ جایی که اشاره شده این میزان باید و نباید های ۱۰۰ درصدی ن ...

اینجاست که بحث تفسیر و حدیث و روایت پیش میاد. 

منکه کلا اعتقادمو از دست دادم امیدوارم شما به نتیجه های آرامش و اطمینان بخش برسی. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینجاست که بحث تفسیر و حدیث و روایت پیش میاد.  منکه کلا اعتقادمو از دست دادم امیدوارم شما ...

چیزی که مهمه اینه که آدم تا جایی که میتونه دوری کنه از اینکه خودخواه و ظالم باشه در حق بقیه آدمها.

من معتقد شدم در زندگیم که افراط و تفریط همیشه کارها را خراب میکنن. میانه روی در هر کاری بهترین کاره حتی اگر اون کار تفسیر کردن و رعایت یک توصیه ای باشه که از خدا هست.... این نظرمه و البته ممکنه که غلط باشه...

شما هم‌موفق باشی دوست خوب.