2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

190 بازدید | 22 پست

سلام خانم ها. صبح قشنگ بهاریتون بخیر. من دو روز بعد موعود پریودی رفتم آزمایش بتا عددش شد 72 بعد دیشب رفتم دکتر بهم گفت بتات پایینه عددش برام تیتر بتا نوشت.کسی بوده اینجوری باشه؟؟ 13 فروردین آز دادم. یعنی ممکنه بارداری پوچ باشه؟

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی

آزمایش ات تکرار کن اگر بالا برع بعد ۷۲ ساعت که یعنی مشکلی نیس عزیزم نگران نباش در مواقعی که بالا نره عدد بله مشکل هست احتمالا

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوچ میست عزیزم زودازمایش دادی حتمالقاح دیر گرفته

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
آزمایش ات تکرار کن اگر بالا برع بعد ۷۲ ساعت که یعنی مشکلی نیس عزیزم نگران نباش در مواقعی که بالا نره ...

مرسی عزیزم

چندین سال دیگرمن بوسه میزنم به دست های چروک شده ات آخ تو نمیدانی عزیزه جانم!چندین سال دیگراینجامیان سینه‌ام تو زیباترین پیرمرد ِدنیایی
پوچ میست عزیزم زودازمایش دادی حتمالقاح دیر گرفته

ایشالا که اینجوری باشه  

سلام عزیزم اگه تا دو روز دیگه دوبرابر بشه اصلا جای نگرانی نیست

مرسی خانمی.

ایشالا که اینجوری باشه    

نگران نباش منم اونجوری بودم ی هفته بعدش از دادم شد1118

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
نگران نباش منم اونجوری بودم ی هفته بعدش از دادم شد1118

وای خدا کنه.صبح رفتم آز دادم دوباره گفت ظهر اماده میشه.

اصلاعجله نکن،بذاریه هفته بشه بعددوباره برو

انشالله که فندق ات سالم عزیزم و اینکه کسایی که منتظر نی نی هستن رو هم دعا کن دلت پاک منم نی نی دار ب ...

انشالله به حق امروز که میلاد حضرت عباسه همه ی چشم انتظار هاا همه شون خبرهای خوب بشنون.از ته دلم دعا میکنم دوستم  

مامان شدنت مبارک باشه عزیزم به چیزای خوب فکر کن

توکل به خدا. انشالله که خیره