2777
2789
من یکشنبه رفتم ان تی ۱/۱بود ولی ان تی تنهایی سندروم داون رو رد نمیکنه آزمایش مهمه 

مال تو خوبه کمه ولی مال من زیاده مال تو مشخصه صد در صد مشکلی نداره من ولی آزمایشم آماده نیست باید تا عثر صبر کنم برام دعا کن از دیروز مردم از استرس

مال تو خوبه کمه ولی مال من زیاده مال تو مشخصه صد در صد مشکلی نداره من ولی آزمایشم آماده نیست باید تا ...

به خودت استرس نده ببین همه این ازمایشهاای که میدیم صددرصد اینو نمیگه که مشکلی بوجود نخواهد امد ادم باید توکلش به خدا باشه تو هم مشکلی نداری حالا عصر میبینی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان تی تو چقد بود

یک وخورده ای

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
آزمایشم رفتی 

اره عزیزم ریسک سندروم پایین بود

نگران نباش عددت خیلی هم بالا نیس باآزمایش مشخص میشه 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

[QUOTE=86716783]جواب آزمایشتو گرفتی؟ منم ان تیم ۲.۱ بوده.یکشنبه جواب آزمایشم 

سلام خوبی ببخشید الان پیامتو دیدم آرهسونو  با جواب آزمایش رو بردم دکتر دکترم گفت خیلی خوبه جوابش نگران نباش. 

برا تو چی گفت