2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 31 پست
اخه همینجا یه بعضیا اینطوری بودن و باردار بودن

نمیدونم میخوایی ازمایش بده توکل کن به خدا بعضیا بی بی چکشون بعد ۶ تا۸ روز مشخص میشه بعضیا ۱۴ تا۱۸ ردز نترس اگه وقت داری

دلبندممم....من فقط دلم روی دل تو بندمیشود                                                                                                         (N  ❤  B)
😣

اى جانم عزيزم دركت ميكنم چندروز عقب زدى؟

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

والا من که چشام به زور یاری میکنه همون خط اولو ببینم انشاا.. که مثبته ولی من یه تجربه تلخی از بی بی ...

ای وااای😥

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
اى جانم عزيزم دركت ميكنم چندروز عقب زدى؟

فردا میشه ۷ روز عقب زدم..بنظرت ازمایش بدم الان مشخصه یا صبر کنم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
استارتر اقدامت واس نی نی اوله

اره عزیزم

فردا میشه ۷ روز عقب زدم..بنظرت ازمایش بدم الان مشخصه یا صبر کنم

آره فردا برو آزمايش بده نشون ميده خيليا با بى بى چك مشخص نميشه به خاطر پايين بودن هورمون فردا حتما آز بده

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
آره فردا برو آزمايش بده نشون ميده خيليا با بى بى چك مشخص نميشه به خاطر پايين بودن هورمون فردا حتما آ ...

جوابشو زود میدن؟ازاد هزینش چقده؟

عزیزم من ی هاله میبینم..ببین من امروز بعد ۳روز تاخیر تازه مثبت شد دوتا زدم مال منم کمرنگه تو تایپیکای اخرم هس عکس..فردا بازم بزن شاید لقاحت دیر بوده

بیبی چکم تولد امام حسین مثبت شد😍خدایا شکرت
عزیزم من ی هاله میبینم..ببین من امروز بعد ۳روز تاخیر تازه مثبت شد دوتا زدم مال منم کمرنگه تو تایپیکا ...

واقعا😍😍 یعنی ازمایش بدم معلومه دیگه؟

من پریروز از دادم . آزاد. شد ۴۵تومن

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜

جوابشم اگه دستگاها روشن باشن ۴۰دقیقه ای میدن. 

صبح بری تا غروب جواب میدن

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی😍✌️ وقتی میگم آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه، یعنی شبا با فکر این که صبح قرار باز چی گرون بشه با ترس و نگرانی نخوابم، یعنی یک دارو که برای یک آدم حکم نفس‌هاش هست هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه... وگرنه اگه بحث حجاب بود که حجاب من ب بابام و شوهرم هم مربوط نیست بقیه که جای خود دارن😉✌️✌️😜
جوابشم اگه دستگاها روشن باشن ۴۰دقیقه ای میدن.  صبح بری تا غذوب جواب میدن

مرسی عزیزم

مرسی عزیزم

ان شالله ک مثبته. 

ببین اگه سینه هات پرن بارداری