2777
2789
عنوان

خیلی بدشانسم

136 بازدید | 11 پست

مایه ماه بعدازجاریم عروسی گرفتیم اونااینقدتوزندگیشون شانس دارن ولی منوهمسرم اصلا.مثلاپدرشوهرم بهشون خونه دادیه قالی براشون خریدبعددیروزرفتیم خونه مادرشوهرم گف اوناپول ندارن توپول داری جشن شعبان بگیربه همسرم گفتم بگومن اجاره خونه میدم قسط عروسی دارم ولی اون شماکمکش کردین عروسی بگیره بهش خونه دادین بهدچه دلیل پول نداره گف بیخیال.همش به جاریم محبت میکنه ولی همش به من فحش میده .همش یه چی میخره براش میبره بهش زنگ میزنه ولی من نه آخه خداچقدبی عدالتی 

چه نیازی به محبت اوناداری همین که شوهرت باهات خوب باشه بسه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شایداون پسرشونو بیشتردوس دارن بعضی خانواده ها اینجورن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

به خودت انرژی منفی نده.منم یه جاری دارم ک سوگلی پدرشوهره و بهش مفت و مجانی ده ساله خونه داده طبقه بالاش بشینه.اون موقع ها شوهرم دم دمای عروسی هرکاری کرد باباش یه واحد بده ما هم بشینیم ندادمن خیلی دلم شکست و همش به جاریم حسودیم میشد ک مفت و مجانی نشستن ماشین پدرشوهر زیر پاشون.همون موقع شوهرم خونه خرید کم کم جمع و جور کردیم الان شوهر من خداروشاکره اونجا نرفتیم و پیشرفتی که کردیم حاصل همین بوده و جاریم همش حسرت میخوره کاش سوا بود خونش از اینا تا پیشرفت کنه.از حرصش ما هرچی میخریدیم تبریک نمیگفت.ماشین خریدیم همه تبریک گفتن جز اون.الانم مارو میبینه معمولا از حسادتش نمیاد پایین

شوهر من الان به پدرش کمک مالی میکنه با اینکه وضعش خوبه نسبتا. بخدا اساسای خونم نو بود میخواستم دکورمو عوض کنم دادم به مادرشوهرم دلم نیومد گفتم خونشون ناجوره یه پرده نو داشتم دادم گفتم پرده خونشون افتضاحه.انقدر نو بود که به همه فامیلاش ک خونه من نیومدا بودن گفت دادم دوختن.په اشکالی داره ادم دست به خیر باشه.حالا اگه اونا بودن عمرا ازین کارا میکردن