2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

به به لیلااومدبابی میلیا....گله داره ازتکراریا...خسته ایم همه ازاین عادت..که همه اش تکراروتکراریا..😘😎😋😋

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
چیکار کردی خوب شدی؟

خیلی سختی کشیدم از۱۷سالگیم تاالان مدام کم اوردم امادوباره ازخداکمک خواستم باورم نمیشه انقدحالم بدبودحاضربودم خودموبکشم...قران بقل میکردم وعربده میزدم خدایامیترسم کاری کنم که یه عمرپشیمون شم وخجالت زده خودت معجزه کن خیلی طول کشیداما معجزشودیدم...وحالم خیلی خوب شد بعدچنسال دوباره مشکل خانوادگی پیش اومد ک ارزوی مرگ کردم ازخستگی امامیدونی فقط این موقعا باید صبرکنی صبرخیلی خوبه چون بااینکاراوداغوت کردن خودت به هیجانمیرسی فقط مریض میشی وهمچی سختترمیشه بازم این مشکلم حل شد وارامش گرفتم زندگی همینه پستی بلندی زیادداره فقط ناامیدنشوازخدا اول واخرش همچی ب دست اون درست میشه چه الان چه ده روزدیگه دعاکن بهت صبر وارامش بده