2777
2789
عنوان

درد مقعد

| مشاهده متن کامل بحث + 5578 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من بعد زایمان دچارش شدم کلا نباید بزاری به اینومرجله برسیی یه پماد گیاهی هست از شرکت هلسی طب اسمش پماد همورویید یه قوطی کوچیک با درب صورتی محتویش سبز رنگه و چرب روی اون قسمت زایده بزن آروم میششه شبها بزن و بخواب و دوهفته از شیاف آنتی همورویید استفاده کن وقتی دردش خوابیید سعی کن شکمت هر روز کار کنه میفهممت خیلییی سخته 😢

پیاده رویی هم داشته باش.. این چیزا ک گفتم دکتر بهم گفت از خود نمیگم منم دچار همچنین مشکلی ام

شما یبوست داشتی؟؟

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چی رو باید درست کرد؟

مثلا کسی که بخاطر یبوست مزمن دچار این بیماری میشه،باید گوارششو درمان کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چون شنیدم از رابطه مقعدی میاد؟ نمیدونم تا چ حدی راست میگن؟من که خیلی میترسم این برام پیش بیاد

اونم دلیلش هست من چون تو بارداری ویار داشتم قرصی که میخوردم یبوست شدید میاورد بواسیر گرفتم 

خودشناسی DNA plus

کپسول رولاکس برایبوست خوبه ازعطاری بگیر اگه یبوست داشته باشی همورییدروز به روزبدترمیشه حتی اگه عمل کنی بایبوست عودمیکنه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
چون شنیدم از رابطه مقعدی میاد؟ نمیدونم تا چ حدی راست میگن؟من که خیلی میترسم این برام پیش بیاد

اونم یکی از دلایلشه ولی بیشتر از کار سنگین و زایمان و هم چنین یبوست نشستن های طولانی مدت میاد دسشویی فرنگی خیلی خوبه این ایرانیا هم باعثشه

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
شما یبوست داشتی؟؟

بله شدید طوری ک گریه میکردم و ن میتونسم راه برم و ن بشینم هنوزم خوب نشدم ولی بخاطر مصرف زیاد اب بهتر شدم روغن زیتون هم عالیه

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
بله شدید طوری ک گریه میکردم و ن میتونسم راه برم و ن بشینم هنوزم خوب نشدم ولی بخاطر مصرف زیاد اب بهتر ...

منم بخاطر یبوست این مشکلو داشتم،تنها چیزی که باعث شد خوب شم نخودچی بود😅

نخودچی کشمش،ینی عالی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40