2777
2789

اخه خیلی زیاد بستگی به اینکه چی بخری داره اینکه سرویس خ ابت ساده باشه یا شرکتی کالسکه ات خارجی یا ایرانی لباسا و.....

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوسدارم بدونم ازالان تو فکرشم  

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من توي پاييز گرفتم فكر كنم ٨ تومن شد خيلي تكميل هم نگرفتما كه فكر كني مثلا تا ٧ سالگي لباس گرفته باشم و اين چيزا . من تخت و پارك گرفتم ، روروئك ، كالسكه ، وسايل بهداشتي و يه مقداري هم لباس گرفتم . من كمد نگرفتم خوشخواب نگرفتم ، صندلي ماشين ، تاب و اين چيزا نگرفتم

خيلي همه چيز گرونه  

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
اخه خیلی زیاد بستگی به اینکه چی بخری داره اینکه سرویس خ ابت ساده باشه یا شرکتی کالسکه ات خارجی یا ای ...

معمولی باشه کالسکه ک زیاد استفاده نمیشه تختم از نوع خوبش 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
من توي پاييز گرفتم فكر كنم ٨ تومن شد خيلي تكميل هم نگرفتما كه فكر كني مثلا تا ٧ سالگي لباس گرفته باش ...

اووو چقدر گرون 

خدایاااااااا.خودت حواست به نی نی تو راهیم باشه.🙏
اووو چقدر گرون 

آره خيلي همه چي گرونه ولي من اين چنتا تيكه رو ايراني نگرفتم خب ، ولي الان ايرانيشم گرونه به خدا ، برو يه آمار بگير ميبيني وحشتناكه 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹