2777
2789
عنوان

حاملگی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 135 پست
بعید میدونم. آخرین بار باهم رویت شدن که داشتن میرفتن بیرون. دیگه از همون شب خونه نیومدن. یعنی هر از ...

ان شاالله بارداره😍😍😍

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
بعید میدونم. آخرین بار باهم رویت شدن که داشتن میرفتن بیرون. دیگه از همون شب خونه نیومدن. یعنی هر از ...

اره احتمالش هست که حامله باشه 

یه چیزایی هست.... که نه میشه نوشت نه میشه به زبون اوردونه میشه فراموش کرد.همونامیشن جوشهای صورت،موهای سفیدوبداخلاقیهای گاه وبیگاه....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه حاملگی حسادت داره خدای چرا بعضیا اینطورین من از وقتی حامله شدم جاریم و خواهرشوهر یه جاری با حرص ...

عزیرم به دل نگیر .

کسایی که حامله نمیشن ، به شما یا شخص خاصی حسادت نمیکنن .

چون دلشون بچه میخواسته و بچه دار نشدن ، یه جورایی دل شکسته ن . ازشون به دل نگیر

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
ان شاالله ک زودی ی نوزاد ناز خدا بهت بده

فدات مهربونم ممنون از دعای خیرت 

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
قربون دل مهربونت ایشالا خدا نینیتو سالم بذاره تو بغلت 😍 خیلی دعا میکنم خیلی ولی اجابت نمیشه بازم ا ...

شک نکن خدا جوابتو میده ....هم دعا کن هم یه مدت ب بچه فک نکن اصلا مثلا بگو حالا تا بعد ماه رمضون یکم استراحت میکنم بخدا استرس باعث تاخیر در بارداری میشه من اینو باور نداشتم اما ب چشم دیدم 

بحق حضرت عباس ک تا ماه مبارک رمضان مادر بشی😍😍😍

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
خدا کنه اونم باردار شه و دلش شاد شه و شما از حسادت کور شی گلم 

من حسادتی ندارم بهش بکنم. خودم یه بچه خدا بهم داده هر چقدر شکرش کنم کمه. در ضمن هیچوقت هم این قضیه رو با سرکوفت به اون نگفتم. یعنی اصلا هیچی نگفتم. اون هرجا نشست گفت من لیاقت مادرشدن ندارم. لطفا شماها که فقط بلدین به آدم طعنه بزنید از تایپیک برید بیرون. تو کجا منو میشناسی و جاری منو که به من میگی کور شم از حسادت؟؟؟؟ منم بلدم مثل خودت حرف بزنم اما نمیزنم به خدا واگذارت کردم

شک نکن خدا جوابتو میده ....هم دعا کن هم یه مدت ب بچه فک نکن اصلا مثلا بگو حالا تا بعد ماه رمضون یکم ...

چه دعای قشنگی واقعا دلمو شاد کردی ایشالا خدا دلتو شاد کنه دوست مهربونم. ممنون از دعات ❤❤😘😘😘

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
خب اگه باشه هم ناراحتی و دغدغه نداره که عزیزم . شما خودتم بچه داری دیگه 

آره عزیزم.. ناراحتی نداره. بخدا منظور من این نبود. فقط از رو فضولی نوشتم. نمیدونم چرا بچه ها اینجوری فکر کردن 

عزیرم به دل نگیر . کسایی که حامله نمیشن ، به شما یا شخص خاصی حسادت نمیکنن . چون دلشون بچه میخواسته ...

عزیزم سر بچه اولم این دوتا خیلی اذیتم کردن خیلی دلمو شکستن ب بچم میگفتن زشت بخدا هر کی میبینه میگه بچت خیلی نازه ولی نمیدونم چرا من کاری بهشون نداشتم ولی دل شکستن تاوان داره من نفرین نکردم دلمم براشون میسوزه ولی یاد پچ پچا و حرفا و تیکه انداختناشون میفتم اتیش میگیرم 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...