2777
2789
عنوان

حاملگی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 135 پست
نمیدونم واقعا. اتفاقا شوهرم هم میگه بود و نبودشون که فرقی نداره. تازه نبودشون بیشتر به نفعه

چطور دلش میاد اینو بگه خودش بابا شده دوست نداره برادرش بابا بشه

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استارتر جان تروخدا ازش بکش بیرون ناراحت نشیا ولی جاری منم همینجوری هوای بارداریمو داره دو روز خبری ...

نباااااز خودتو ووووو ماه شعبان دست ب دامن اهل بیت شو تو‌مادر میشی من ایمان دارم....

منم زخم خورده ام حسابی اما تموم دلمو دادم بخدا. اینقد توسل کردم تا جوابمو دادن ....دعاکن خدا خیلی کریمه

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
نمیدونم واقعا. اتفاقا شوهرم هم میگه بود و نبودشون که فرقی نداره. تازه نبودشون بیشتر به نفعه

عزیزدل اگه جاریتون طبق گفته هاتون اینقدر بد زبون و تلخ بوده بهتره اصلا بهش فکر نکنی و پیگیرش نباشی تا ارامش داشته باشی

انشاءالله که همه طعم مادر شدن رو بچشن حتی جاری شما

اخه حاملگی حسادت داره خدای چرا بعضیا اینطورین من از وقتی حامله شدم جاریم و خواهرشوهر یه جاری با حرص نگام میکنن اونا حامله نمیشم خدایی تقصیر من چیه   

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
نباااااز خودتو ووووو ماه شعبان دست ب دامن اهل بیت شو تو‌مادر میشی من ایمان دارم.... منم زخم خورده ا ...

قربون دل مهربونت ایشالا خدا نینیتو سالم بذاره تو بغلت 😍

خیلی دعا میکنم خیلی ولی اجابت نمیشه بازم امیدم به خداس. خیلی برام دعا کن دوست خوبم ❤

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

من اومدم سال ۹۱جاریم ۵ساله ازدواج کرده بود حامله نمیشد سال ۹۳حامله شد منم از سالی که اومدم بچه خواستم چون تو غربت بودم برگشت بهم کفتش من حامله شدم وای به حال تو بخدا هیچی نگفتم .رفته بودم خونش تبریک بگم .اومدم خونمون کلی گریه کردم .روضه گرفت منو دعوت نکرد سیسمونی اوردن دعوتم نکرد .همه اینارو واگذار کردم بخدا الان هرجشنی برای بچه اش بگیره بیشتر کادو رو من میدم ولی خوب من الان ۶ساله بچه دار نمیشم من موندم و حرف و حدیث مردم

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد