2777
2789

این سوال واسه منم پیش اومده، خیلی خوبه آدم بتونه تو خونه کار کنه، من یه سری تایپ قبول میکردم ولی دستمزدش خیلی پایین بود 🙁

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏

تنها راه واسه خانمها اینه که خدماتی انجام بدین در قبال اون کار پول دریافت کنین 

یا مثلن به گل گرون قیمت تو منزل پرورش بدین بفروشیم 

یا مثلن بسته بندی کنین چیزی رو 

با لباس مجلسی کار کنین 

یا فروشگاه اینترنتی فایل راه بندازین 

خیلی کارها هست تجربه کنیم یاد بگیرین 

مثلن درباره آرایش چی بلدی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها راه واسه خانمها اینه که خدماتی انجام بدین در قبال اون کار پول دریافت کنین  یا مثلن به گل ...

ارایش هیچی

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
پس چی بلدی دختر خانم 

اخه هرچی بلدم در سطح ابتدایی هست فکر نکنم بشه ازش درامد کسب کرد میشه گفت به جز رشته خودم تو چیزی تخصص ندارم

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
معماری

خب غیر از این چی بلدی مثلن تولید یه کرم برای پوست که چروک رو صاف کن و فقط,خودت بلد باشی 

یه فرمول محصول خاصی که بتونی خودت تولید کنی و بفروشی 

خیلی راه هست اگه خودت بخوای و تحقیق کنی 

خب غیر از این چی بلدی مثلن تولید یه کرم برای پوست که چروک رو صاف کن و فقط,خودت بلد باشی  یه فر ...

آخه اگه طرف یه فرمول خاص بلد بود واسه از بین بردن چروک که دیگه دنبال کاری بخور نمیر اینترنتی نمیگشت!!!  میشد مخترعی دکتری چیزی!!!  همه جا ازش دعوت میکردن و مصاحبه میکردن!!!  والا یه چیز بگو با عقل جور در بیاد، با این راهنماییت طرف افسردگی گرفت!! 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
آخه اگه طرف یه فرمول خاص بلد بود واسه از بین بردن چروک که دیگه دنبال کاری بخور نمیر اینترنتی نمیگشت! ...

بله من از این چیزا که واست گفتم تجربه دارم چون خودم در این زمینه ها به مشتریان خودم ایده کارآفرینی یاد میدادم 

شما درست می فرمائید بهتره یه چن سالی تحقیق کنی تا بعد به حرف هایی که الان به شما گفتم به یقین  برسید 

من چند روزیه که درامدزایی اینترنتی میکنم.قبول دارم نمیشه پول زیادی دراورد..ولی میشه روزی 50،60 دراورد. منم مثل خیلیها دل خوشی نداشتم از پکیجهای اینترنتی.. کلی پول خرید پکیج دادم.هیچ کدومشون به درد بخور نبودن. ولی نهایتا یه پکیج خیلی کامل خریدم. که  انواع و اقسام روشهای درامد زایی اسان رو یاد میده.روز اول هم با اولین روشش، پول خریدشو دراوردم. کلی هم ایده خوب کارافرینی داره

https://opizo.com/iP2I1A