دوسش دارم دیوانه وار. براش میمیرم. وقتی دختری حتی ازش آدرس میپرسه من عصبی میشم دوس دارم صداش... نگاش..خنده هاش و توجهش همه اش برای من باشه. امشب اینقد روم فشار بود که رفتم یه قرص زولپیدم خوردم الان گیجه گیجم. من اینقد غیرتی ام بعد اون یه عالمه دوست مجازی داره که دخترن. کلی باهاشون چت میکنه هرروز. حتی یه گروه دارن که کلا 2 تا پسرن بقیه دختر. منم نیستم تو اون گروه. همیشه مسخره بازی درمیان و میخندن و تولد های هم که میشه کادو میگیرن واسه هم. چند بار بهش گفتم به خاطر من اینارو بلاک کن. یا از گروه بیا بیرون. میگه نمیتونم اینا دوستای چندین و چند ساله ی منن. 7 ساله میشناسمشون. منم دیگه ادامه نمیدم اما تو خودم میسوزم. میسوزم ازینه الان داره با کدوم یکی شون چت میکنه. از بی توجهی هاش به من و علایقم خسته شدم.
این یه نمونه چتمونه. میگم برم مزاحمت نشم بوس میفرسته. یعنی مرسی که مزاحم نمیشی... مگه اینجا نباید بگه مزاحم نیستی؟؟ در حالیکه میدونم من برم میره با همون دخترای کم سن و سال مجازی حرف میزنه
خوب حساسیتت به جاست ولی انشاالله ازدواج کردین ازسرش میفته حتما اینقدری دوست داشته که ب ...
نجوا جان بارها این چیزارو به خودم گفتم و خودمو آروم کردم. اما حقیقتا دیگه نمیتونم. اینکه من نامزدشم و اونا دوستنو کاملا میدونم. اون دوستاش همه منو میشناسن و میدونم قصد بدی بینشون نیست فقط دوستیه. ولی تو زنی. تو بگو اگه شوهرت با کلی دختر کم سن و سال دوس باشه اذیت نمیشی؟