2777
2789
عنوان

حق با کیه

575 بازدید | 21 پست

من یه قرعه کشی جا عمه شوهرم داشتم بعد سرویس چوبمو سه سال پیش داماد همین عمه اورده بود ۳۶۰ تومن پول جلو مبلیا مونده بود امشب گفت بیا پولو بگیر دوتا خونه پایین تر از مان 

رفتیم بگیرم بعععده سه سال گفت پول میزارو کم کردم شرمنده بدت نیادا 

گفت هر چی به مادرشوهرت و شوهرت گفتم به روشون نیاوردن واقعا تعجب کردم من عروس خانوادتونم بعدشم بدون رضایت از من دست زده به پول قرعه کشیم

همش دارم خودمو لعن میکنم چرا نگفتم قرعه مال مامانمه

اخه من عروس بودم اینجا رسمه سرویس چوب کامل

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

با داماده 😶😑🙄

از توهین نکردنتون مچکرم

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب مگه بدهکار نبودید؟ باید پول و میدادید. 

عزیزم میگه مادرشوهرت گفته من خودم حساب میکنم سه ساله نداده😑😑😑😑

خدايي كارش ضايع و زشت بوده 

تو كه نميدونستي ميخوان باهات اينكارو بكنن ولي

بهتر كه برداشته پولو 

هم مديونشون نيستي هم منتي سرت ندارن بالاخره چه تو چه شوهرت جيباتون يكيه و هردوتون از وسايل خونه استفاده ميكنين 

خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 
خدايي كارش ضايع و زشت بوده  تو كه نميدونستي ميخوان باهات اينكارو بكنن ولي بهتر كه برداشته پول ...

کاش پولو کامل میداد دستم میگفت جریانو و پول و میخواست با جون و دل میدادم اینکه خودش برداشته بدم اومد یجور بی اعتماد شدم بهش

شما به جای اینکه از شوهرت طلب کار باشی از اون که پولش رو برداشته ناراحتی؟!!

بله ناراحتم کارش خارج از عرف بود اخه من  قسط قرعه کشیو از پولی که بابام بهم میده میدادم زورم اومد 

چرا بی اعتماد گفته دیگه یواشکی برنداشته که

عزیزم بی اجازه دست زده به پول 

😑😑😑😑

من کارشو بی ادبی مزدونم مشکلم با پول نیس با حرکتیه که زد