2789
عنوان

دیسک کمر

565 بازدید | 27 پست

سلام دوستان اگر کسی خدای نکرده تجربه دیسک کمر که بدون عمل بهتر شدن و دیگه درد کمر و پا ندارند لطفا تجربیاتشون بگند که هم من استفاده کنم و اگر کسی خدای نکرده این درد را دارند به دردش بخورد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یکی ازآشناهای ماداشت دکتربهش گفت.استخربرو وازدستشویی فرنگی استفاده کن.ورزش هایی که مخصوص دیسک کمره رو تواینترنت زده انجام بده.توعذاهاش سبوس گندم بریزه.وقرص ویتامین ب۱بخوره..خیلی بهترشده

خُدا جُونَم؛ بابَتِ تَمامِ داشته هایِ زِندِگیم هَمیشه سِپاسگُزارِتَم🙏

نامزد من شغلش نظامی بخاطر تمریناو اموزشای سخت دیسک اورده ۲۶سالشه دوسال استخر رف ورزشای مختلف خوشحال بود گف حس میکنم ۳۰درصد خوب شدم ولی یهو دوباره گرف نگو موفتی بوده یه هفته نتونس تکون بخوره از جاش انقد ک درد داش رف دوباره از  ام  آر ای گفتن دیسکت پاره شده باید عمل کنی توشیراز یه دکتر خوب پیدا کرد رف عمل کرد سه ماه خوابید الان خوبه خداروشکر

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  
نامزد من شغلش نظامی بخاطر تمریناو اموزشای سخت دیسک اورده ۲۶سالشه دوسال استخر رف ورزشای مختلف خوشحال ...

خوب خداروشکر که حالا بهترین.انشاالله که من کارم به عمل نکشد توکل به خدا

نامزد من شغلش نظامی بخاطر تمریناو اموزشای سخت دیسک اورده ۲۶سالشه دوسال استخر رف ورزشای مختلف خوشحال ...

فقددکترش گفته نباید چیزای سنگین بلند کنی و مراقبتای بعد عملت خیلیی مهمه کلا یه رب بیشتر طول نکشید با لیزر عمل کرد ۱۰تومن شد هزینش

خوب خداروشکر که حالا بهترین.انشاالله که من کارم به عمل نکشد توکل به خدا

خیلی مواظب باش اصلا چیزای سنگین بلند نکن روتخت بخواب تشک ‌‌طبی سفت بگیر از دستشویی فرنگی استفاده کن کفش پاشنه بلند نپوش 

ورزشاتم مرتب انجام بده کمر بند طبی بگیر ببیند کمرت همیشه استخرم برو مرتب انشاالله ک بدتر نمیشه 

با بیمه 10 تومن؟

اره  یه ‌شبم خوابید فرداش مرخص شد دکترش عالیه اسمش تو ذهنم نیس اگه خواستی  ادرسشو میگیرم برات کلا دکترای شیراز حرف ندارن