2821
2789
عنوان

تولد شوهرم

173 بازدید | 18 پست

خانوما،من با شوهرم قهرم.یکشنبه تولدشه،ب نظرتون چیکار کنم?هیچ کاری نکنم?اینم بگم من واسه روز مرد ی کیف پول خریدم براش ک ب نظرم اصلا ذوق نکرد.اون روز زن،هیچ.فقط بردم یکی از بهترین رستوراناي شهر.حالا تولدشه،چیکار کنم.همش هم باهم دعوا داريم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تبریک بگو کادو نخریدی اشکال نداره

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
خیلی رویایی براش تولد بگیر خودتو بزن ب اون راه انگار اصلن قهر نیستید توهم هیچی براش نخر ولی مثلا اتا ...

قهريممممما  

هیچ ؟ فقط یکی ازبهترین رستورانا؟  چراقهر میکنید سرسنگین شو ولی قهزنکن  مردا زگد یادشون م ...

من دیگه بریدم.حتی ی گلم نخرید.

خیلی مشکل داریم.خسته شدم ولی دوستش دارم

چرا هیشکی هیچی نميگه

همین ک رستوران برد قدر دان باش

الان بدخاطر اون ک قهر نیستم.

حنابندون دختر داييمه ،البته خیلی کم باهم رابطه داریم.بعد شوهرم گفت،من کار دارم نمیتونم بیام تو اگه ميخاي بري برو.گفتم خب نميريم.هر دومون همون عروسی میریم.بعد دييروز پیام داده ک خونه عمم،دعوتیم،

میگم مگ تو کار نداشتی.هی ميپيچونه

سرچی قهر کردین

نوشتم پایین.کلا دوست داره باخانواده خودش باشه.وااي خسته شدم از این اخلاقش

الان بدخاطر اون ک قهر نیستم. حنابندون دختر داييمه ،البته خیلی کم باهم رابطه داریم.بعد شوهرم گفت،من ...

میدونم  فهمیدم ک بخاطر اون قهر نیستی ولی میگی هیجی نکرد میگم همونکه رستوران برد خودش خوبه 

و اما برا ناراحتیت بگم 

دلیل اینکه نمیاد حنابندون رو بپرس 

جایی ک شوهرت راحت نیس بزور نبرش(مثال میزنم )

حالا حنابندون نرین چی میشه 

بعدم بجا قهر حرف بزنید بگو خب توکه کارداشتی کارت چیه 

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم 
میدونم  فهمیدم ک بخاطر اون قهر نیستی ولی میگی هیجی نکرد میگم همونکه رستوران برد خودش خوبه  ...

هر سری همین بهونه ها مياره.حنابندون دخترعموم هم نرفتیم.دوس داره فقط با خانواده خودش باشیم.کلا ب خاطر همین ،زندگی رو ب کام هم زهر کردیم.تو فکر طلاقم

هر سری همین بهونه ها مياره.حنابندون دخترعموم هم نرفتیم.دوس داره فقط با خانواده خودش باشیم.کلا ب خاطر ...

بیخیاااال بابا سر اینکه نمیاد حنابندونه 7 پشت عقب ترت میخای جدا شی پسفردا همون دخترعمو ب ریشت بخنده 

رفتارت اشتباهه 

برای اون دسته عزیزانی که کنجکاون.... بخداااا عکس پروفایلم خودم نیستم