2777
2789
عنوان

دزد انگشتر

319 بازدید | 16 پست

خاله من یه جاری داره جاریش از این خانمای سانتی مانتال که خیلی به خودش می رسه و همش فخر می فروشه و جواهرات و دک و پزشو به رخ بقیه می کشه.

خیلی هم رفت و امد نداره با خالم اینا(سالی یکی دو بار)

اما واسه عید اومده بودن خونه خالم.چون خودشون تهرانن و خالم شهرستان زندگی می کنه یه روز کامل موندن.

حالا اینا به کنار.خاله من یه انگشتر داشته از این سنگینای قیمتی.7 میلیون خریده بوده.

از وقتی اینا اومدن انگشتره نیست.توی صندوق کوچیکی روی میز توالت اتاقشون خوابشون بوده.مطمین هم هست که اخرین بار همونجا بوده.

از طرفی نمیتونه بهش انگ دزدی بزنه.از طرفی هم صحبت 7 میلیون پوله.تازه بیشتر.چون طلا گرون شده جدیدا.

شوهرش هم مونده چی کار کنه.بیچاره ها گیر کردن.

نظرتون؟؟؟

who knows the truth? 

از قدیم گفتن مال خودتو نگه دار همسایه رو دزد نکن....نمیتونه حرفی بزنه...سکوت ...شاید پیدا شد

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری نمیشه کرد

فوقش بهشم بگن انکار میکنه.دعوا میشه .میشه ب ضرر خالت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

از قدیم گفتن مال خودتو نگه دار همسایه رو دزد نکن....نمیتونه حرفی بزنه...سکوت ...شاید پیدا شد

میخواستم تایپ کنم ک شما زحمتش رو کشیدین بسیار مچکرم😅 

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

یاد خودم افتادم دوستای خواهرم یه هفته خونه مابودن بعدش زنجیرپلاکم دود رفت هوا😭😭😭هیچ کاریم نتونستم بکنم به کدومشون تهمت میزدم خب😭😭😭

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

اصلا نمیشه گفت ..من یک بر به یکی خیلی شک کردم درحدی که دیگه خونم دعوتش نکردم و خودمم خونش نرفتم ..سکه ام گم شده بود اونم همون جا شب رو خوابیده بود..بهدا پیدا شد و خودم ناراحت شدم!!

یه بارم مادرشوهرم رفت کلانتری که مدارکم رو دزدیدن گفت کجا گزاشتی گفت همینطوری انداختم رو صندلی ماشین گفت چیزی رو که همینطوری یه جا انداختی دزد نداره..خودت گم کردی......

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

برا دختر منم همین اتفاق افتاد مهمونشون شام اونجا بود طلای دخترم و برداشته بود ما به بیچاره میگفتیم خوب بگرد شاید جایی گذاشتی الکی تهمت نمیشه زد خلاصه شوهرش به شوهر اون خانوم گفته بود چون شوهرش با داماد من دوست بود رفته بود طلا رو از زنش گرفته بود آورد پس داد  که البته اینجا هم تاپیکت زد که بهش گفتن دورغ میگی خلاصه خدا رو شکر طلای دخترم و برگردوندن

برا دختر منم همین اتفاق افتاد مهمونشون شام اونجا بود طلای دخترم و برداشته بود ما به بیچاره میگفتیم خ ...

دقیقا برادر شوهر خاله منم خیلی مرد مظلومیه.

اگر خالم بخواد بگه.شوهرش میره به داداشش میگه ولی خب می ترسه کار اونا نباشه یا ناراحت بشن...

who knows the truth?