2821
2789

چ جالب مگه کیک مرغ هم داریم یعنی شیرین ؟

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
چ جالب مگه کیک مرغ هم داریم یعنی شیرین ؟

نه شیرین نیست

سس مایونز داره تقریبا مثل الویه

زیاد خوردم ولی تاحالا درست نکردم

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار دوسال پیش برای تولد پسرم درست کردم عالی شد.ببین نون تست میخوایی با سینه مرغ ریش ریش شده .گردو خرد شدو پیازچه ترو تازه نمکو فلفل و سس مایونز خب حالا بغلای نون تستارو میزنی .موادی که گفتمو قاطی میکنی با سس و یه کم ابلیمو هم بزن .نون تستو ۴ تا یا ۶ تایی کنارهم بذار موادو روش بزن صاف کن این مرحله رو تکرار کن تا 

من یه بار دوسال پیش برای تولد پسرم درست کردم عالی شد.ببین نون تست میخوایی با سینه مرغ ریش ریش شده .گ ...

تا چی....

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊

سينه مرغ ابپز ميكني بعد ريش ميكني بعد خيارشور و پيازچه ريز  ميكني بعد مخلوط ميكني عصاره مرغ هم بزار ذرت هم دوست داشتي بزار بعضيا سيب زميني ابپز نگيني هم ميزارن سس مواد مرغ هم مايونز و فلفل و نمك و يكم ابليمو و مخلوط ميكني با موادت 

تستارو ميچيني سس مايونز ميزاري بعد مواد مرغتو ميزاري همينجوري بقيه رديفاشم انجام ميدي 

خوشمزگيش ب پيازچه ست من يبار نزاشتم طعمش عادي بود 

رها هستم ☺️
سينه مرغ ابپز ميكني بعد ريش ميكني بعد خيارشور و پيازچه ريز  ميكني بعد مخلوط ميكني عصاره مرغ هم ...

مرسی

تموم شد نون تستو مواد بعد با سس سفید کامل همه رو میپوشونی با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیینش کن .نکته ایی که داره این کیک باید تو یخچال ۳ یا۴ ساعتی باشه .انشالله درست کنی محشر بشه

تموم شد نون تستو مواد بعد با سس سفید کامل همه رو میپوشونی با گوجه گیلاسی یا زیتون تزیینش کن .نکته ای ...

ممنون

سلام خانوم درخواست دادم راجب مشاوره کودک اگه دوست داشتید پاسخ بدید ممنون

بله عزیر

2828
2791
2779
2792