من قبلا یک تاپیک در این مرود زده بودم اما باز جهت یاد اوری این تاپیک رو میزارم
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2462520/یه-سوال?postId=81115030
و لا تجعلوا للّه عرضة لأيمانكم ان تبرّوا و تتقوا و تصلحوا بين الناس و اللّه سميع عليم، (بقره/224).خدا را در معرض سوگندهاي خود قرار ندهيد! و براي اينكه نيكي كنيد و تقوا پيشه سازيد و در ميان مردم اصلاح كنيد [سوگند ياد ننماييد] و خداوند شنوا و داناست(بقره/224)
لايؤاخذكم اللّه باللغو في ايمانكم و لكن يؤاخذكم بما عقّدتم الايمان فكفّارته اطعام عشرة مساكين من اوسط ما تطعمون اهليكم او كسوتهم او تحرير رقبة فمن لم يجد فصيام ثلاثة ايام ذلك كفارة ايمانكم اذا حلفتم و احفظوا ايمانكم كذلك يبيّن اللّه لكم آياته لعلّكم تشكرون، (مائده/89).خدا به قسمهای لغو بیهوده، شما را مؤاخذه نخواهد کرد، ولیکن بر (شکستن) آن قسمی که از روی عقیده قلبی یاد کنید مؤاخذه خواهد نمود. و کفاره آن قسم طعام دادن ده فقیر است از آن طعام متوسط که بر اهل خود غالباً تهیه میکنید، یا جامه بر آنها پوشانده و یا یک بنده آزاد کنید، و هر کس توانایی آن ندارد سه روز روزه بدارد. این است کفاره (شکستنِ) سوگندهایی که یاد میکنید؛ و باید (حرمت) سوگندهای خود را نگاه دارید. خدا بدین گونه روشن آیات خود را برای شما بیان میکند، شاید که شکر او به جای آرید.سوره مائده ایه 89