2777
2789
عنوان

تشخیص عفونت ادراری

67 بازدید | 4 پست

کمممک قسمت بالای واژنم محل ادرار  خارش دارم عفونت داشتم قرص مترو خوردم خوب شدم حالا دوباره ترشحاتم برگشته مایل ب زرد چیکار کنم بنظرتون چمه!!! ۲ ماهه ازدواج کردم  از ماه اول اقدام کردم برای بارداری ولی ماه اول نشده منتظرم ببینم این ماه میشه

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید بری دکتر واسه خارش پماد میده.

پمادم ی سری مصرف کردم خوب شدم دوباره برگشته

تمام خواسته هایت دست یافتنیست بشرط انکه خداوند در قلبت از الطاف بی چشم داشتش دمیده باشد
پمادم ی سری مصرف کردم خوب شدم دوباره برگشته

ی پماد موضعی میده ، نه واژینال . 

بالاخره باید بری دکتر.

اینها توصیه های طب اسلامی برای بارداری هستن .

من خودم تو بارداری دارم ازشون استفاده میکنم.

🌺 توصیه های قبل و بعد از بارداری# 

✅ قلب نارس
🖌 مصرف مخلوط سویق گندم و جو در هفته های 3 و 4 و 5 بارداری سبب جلوگیری از #قلب_نارس جنین می شود

✅ پیشگیری از دیابت بارداری
🖊 مصرف مقدار کمی جو و سویق جو در غذاها سبب جلوگیری از دیابت بارداری میگردد
✅ زیبایی و شجاعت فرزند
🖌 مصرف سبزی کاسنی و میوه به توسط مرد و زن قبل از بارداری، سبب زیبایی و شجاعت فرزند می شود

✅ کمبود کلسیم در بارداری
برخی در این دوران دچار کمبود کلسیم می شوند. حتما از استخوان ساز طبیعی سنجد و سویق سنجد و همچنین داروی غبیرای بدون سیاه دانه در طب اسلامی استفاده نمایید.

✅ کم خونی و فقر آهن
فالوده سیب
شیره انگور
قرص خون امام رضا علیه السلام
داروی خونساز طب اسلامی

🔶 مصرف سبزی کاسنی و دم کرده آن و به ویژه داروی ترکیبی کاسنی اگر مرد مصرف کند سبب افزایش احتمال پسردار شدن و اگر زن مصرف کند سبب افزایش احتمال دختر دار شدن می گردد.

✅غذای قِلَّةَ النَسلِ

👈جهت بيماری های
1:ناباروری
2:تقویت قدرت جنسی
3:تقویت استخوان های نطفه منعقده

🔵دستور تهیه از لسان مبارک اهل البیت علیهم السلام👇👇

🌺عن عبد الله بن سنان، عن أبي عبد الله عليه السلام قال: شكا نبي من الأنبياء عليهم السلام إلى الله عز وجل قلة النسل فقال: كل اللحم بالبيض.

🌺عبدالله بن سنان ازامام صادق علیه السلام نقل میکند:یکی ازپیامبران به خداوند از کمی فرزندانش شکایت نمود پس خداوند به او فرمود:
👈گوشت وتخم مرغ بخور.

🌺قال رسول الله صل الله علیه واله:
اللحم بالبیض یزید فی الباه.

🌺آقا رسول الله صل الله علیه واله:
خوردن گوشت باتخم مرغ قدرت جنسی را زیاد میکند.

🌺قال موسی بن که فراری هم والسلام:
ومن اکل اللحم بالبیض کبرعظم ولده

🌺آقا موسی بن جعفر علیهماالسلام:
هرکس گوشت باتخم مرغ رابخورد استخوان فرزندش قوی وستبرشود(شایدمنظور فرزندی است که نطفه اش ازاین غذا باشد)

📚منابع
الکافی ج6ص325مستدرک الوسائل ج16ص358مکارم الاخلاق ص195🔴

طرز تهیه این غذا:ابتدا گوشت(چرخ شده یانشده)را باروغن زیتون و(پیازسفید)سرخ کرده وسپس به آن تخم مرغ اضافه شود.

✅نکته:از گوشت گوسفند وتخم مرغ محلی استفاده شود🌹کپی همراه صلوات جهت تعجیل درفرج بلامانع میباشد🆔 @DaftareAyatollahTabrizian