2777
2789

ملین یبوست نگیری اب زیاد بخور با میوه و سبزیجات

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

من دارم هرشب عنبرنسا دور میکنم .ببینم چی میشه 😢😢😢😢خیلی اذیتم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

. برای مواد غذایی ودارو ها توجه داشته باشین که بدن هرکس واکنش مخصوص به خودش رو داره مثلا یک خوراکی که برای یه نفر مسهل هست ممکنه که برای یک فرد دیگه باعث یبوست بشه به همین خاطر سعی کنید که مزاج تون رو بشناسید تا دچار مشکل جدی تر نشید

. خوردن آب به همراه تحرّک وفعالیت کافی باعث میشه که یبوست کمتر بشه 

. اگر از لگن آب گرم برای کاهش درد ودرمان استفاده میکنید توجه داشته باشین که بهداشتی وتمیز باشه تا دچار عفونت نشید

. بعد از چندمدت روده ها به بعضی دارو های مسهل عادت میکنن  وحتی دیگه واکنشی بهشون نشون نمیدن برای رفع این مشکل سعی کنید طبق مزاج تون خوراکی های طبیعی رو جایگزین شون کنید 

این مواردخلاصه ای از پست های  کاربران وتجربه ی فردی هست به زودی سلامتی تون رو به دست بیارین

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

میخوای خوب بشی هر موقع از که از اجابت مزاج اومدی پشتت رو با روغن گاو چرب کن یعنی در طول روز چند بار این کار رو انجام بده البته من شقاق داشتم با این کار خوب شدم دکترم گفته بود حتماااا باید عمل کنی اما گوش شیطون کر خوبم

وقُل ربِ اَنزلنی مَنزِلاً مبارکه انتَ خیرُ منزِلین دعایی برای خانه دار شدن ،اگر خوندین برای منم یه صلوات بفرستید مچکرم

مواظب باشید چون حرارتش  پوست تون رو خشک میکنه

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1

از رسول خدا صلی الله علیه وآله و سلم نقل شده استک که اگر کسی سوره اعلی بر درد گوش خوانده شود دردش یرطرف می شود و اگر برای کسی که بیماری بواسیر دارد بخوانند خوب می شود .(6)

این مطلب رو چند وقت پیش از سایتی خوندم قرآن کریم معجزه ای هست که خدا به پیامبر(ص)عطا کرده وشفا ی همه بیماری های روحی وجسمی در اون قرار داده وهرسوره ای فضیلت های ویژه ای داره سوره های مثل حمد،حشر،یس و....برای شفا مجرب هستن

مواظب باشید چون حرارتش  پوست تون رو خشک میکنه

ممنون از راهنماییت. چشم حواسم رو میدم 😍😍

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹