2821
2789
عنوان

انتظار

328 بازدید | 9 پست

کیا از انتظار بدشون مياد؟  

من شاغلم ساعت دو هرروز شوهرم مياد دنبالم کارش همیشه دو تموم ميشه منم همینطور باهم میآییم خونه. در طول سال گاهی اون دیر مياد به من ميگه منتظر باش گاهی من دیر میرم مثلا دوبار در سال یکساعت دیر میرم و اون داخل ماشین دم در اداره منتظر من می مونه.. امروز يه نفر اومد اگر نامه اشو نمی دادم دو میلیارد تومان متضرر ميشد خیلی خیلی مساله مهمی بود آخر وقت اومد نیم ساعت کارش طول کشید شوهرم خیلی منتظرم موند منم از صبح سر کار حسابی خسته بودم اومدم سوار شدم شروع کرد شوهرم هرچي از دهنش دراومد به من گفت من معذرت خواهی کردم اما خیلی ناراحت شدم تا الان که ساعت ۴هست دارم گریه میکنم خیلی خیلی حرفاي زشتی زد من مسول کاری هستم که مهمه در اداره اون آقا نزدیک بود همه زندگیش به باد بره شوهرم ميگه به تو چه تو باید ساعت ۲می اومدي مگه کسی کارشو درست انجام ميده که تو اضافه می مونی... خیلی ناراحتم کرد گفت تو منطقی نیستی نمی فهمی گفتم بابا در سال شاید سه بار فقط اینطور پیش بیاد نميشه ول کنم بيام خونه. بچه هم ندارم فعلا. شما بگيد آدم بخاطر نیم ساعت انتظار باید این برخورد رو کنه؟  چندین بار معذرت خواهی کردم ازش اما بدتر کرد. خیلی ناراحتم 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزییییییییییییییزم اصصصصصصصصصصصصصلا ناراحت نباش 

باورکن یه وقتایی ادما منتظرن بایه بهونه منفجر شن فقط

برویه ئوش بگیریه چای بذار دیگه هم نه خودت بهش فکرکن نه به روی همسرت بیار

شک نکن الان خودشم تودلش پشیمونه ولی باوجود این پشیمونی اگر راجبش حرف بزنی بدترمیکنه

گریه نداشت واقعا ....

ایشون  از انتظار کشیدن  خسته و کلافه شدن  و  حواس شون شاید ب شرایط کاری شما نبود 

این جور موقع ها سکوت کنید تا  طرف  عصبانیت ش فروکش کنه.... مطمئن باشید  با سکوت شما ؛  شرمنده میشن  و  پشیمون  و  مدیون تون هم میشن 

بعدا  در آرامش  حرف تونو بزنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

این حرفایی که گفته خیلی هم بد نیست که دلت بشکنه و گریه کنی

منظورش این بوده که از در احساسات وارد شدی و دلت برای اون آدم سوخته...

اگه این اتفاق زیاد میوفته چه از جانب شما چه همسرت، خوب جداگانه به خونه برگردید.. یا حداقل اون مواقع زودتر به هم خبر بدید که کارتون طول میکشه و با آژانس برگردید

حالا اونم خسته بوده یهو قاطی کرده دیگه. مردا هم مثل ما که گاهی اوقات هورمونامون میریزه بهم و قاطی میکنیم الکی گاهی الکی الکی قاطی میکنن. غصه نخور. اینجور وقتها سعی کن تو آروم باشی و جوابش رو ندی خودش پشیمون میشه از رفتارش. اما ازینا گذشته کجا کار میکنی که تا ساعت 2 بیشتر نیست؟ خوشبحالتون. من و همسرم هر روز تا 5 سر کاریم :(

2824
2823
2791
2779
2792