2777
2789
عنوان

نخندید

164 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من معمولا مریض که میشم با جوشونده واینا خوب میشم دکتر بیرون نمیرم چندساله دکتر بیرون نرفتم ولی عطاری میرم الان میخوام دکتر بیرون برم فردا همش استرس،دارم اصلا اینقدر نرفتم یادم رفته نوبت گرفتن واینا خیلیم ناراحتم که چطور عطاری نتونس منو درمان کنه که گرفتار کاغذ بازی وشماره ونوبت دکترای بیرون بشم بنظرتون من آدم بیعرضه ای هستم ؟😢

خدایا داده ونداده ات راشکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با مادرت یا شوهرت یا یکی دیگه برو

به هرکی میگم میگه خودت برو اصلا نمیدونم چیکارکنم بیعرضه ام نوبت گرفتن واینا یادم رفته میترسم مسخرم کنن 

برو اول پذیرش مثلا بگو واسه عمومی یا چیزه دیکه بعد هم اتاق دکتر‌پیداکن برو تو بعد هم دفترجه بده داروخونه بعد فیش میده میری صندق بعد فیش‌پس میدی به داروخونه دارو هارو بهت میده.هیج اشکال نداره از هرکسی دیدی کمک بگیر بگو شهرستانیم الکی

برو اول پذیرش مثلا بگو واسه عمومی یا چیزه دیکه بعد هم اتاق دکتر‌پیداکن برو تو بعد هم دفترجه بده دارو ...

مرسی عزیزم استرس اینارو داشتم که نکنه بهم بگن این تابحال دکتر نرفته بی دست وپاس ومسخرم کنن 

مشکل چیه فرزندم بگو شاید خودمون کمک کردیم دیگه از کاغذ بازی هم راحت شدی

گوشام گرفته میخوام فردا برم متخصص گوش حلق بینی میخواستم مطب برم اما بیمارستانم هزارماشالا آدم پره بیمارستان وقت گرفتن منم اصلا بیمارستان کارم نیوفتاده استرس دارم 

همون بهتر ک نری،دارو شیمیایی بدتر میکنه،شاید سرپوش بزاره ی مدت اما بعد بدتر میکنه

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸