2777
2789

پسرم 36روزشه خیلی نا آروم و دل درد داره دکترش از رو وزن گیریش گفت پرخوره واسه همین دل درد و رفلاکس ایجاد میشه و قطره پروکید و کولیکداید بهش داده حالا خودم از رو علائمی که داره شک کردم نکنه حساسیت به پروتئین گاوی داره

ناآرومه دل درد و رفلاکس داره سینش خس خس میکنه بینیشم گاهی گرفتس و گاهی تک سرفه میکنه

از دیروز تصمیم گرفتم رژیم پروتئین گاوی بگیرم ولی هیچی نمیتونم بخورم چیکار کنم؟

حالا نخوری طوریت نمیشه!

منم بچم دوماه و نیمشه عین این دوماه غذام مرغ بوده و کباب تابه ای و تکرار

والا نمردم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لبنیات که حذف شده من زود زود گرسنمه و عادت به هله هوله خوردن مثل کیک و شیرینی و شکلات و بیسکوییت دارم حالا اینا همه باید حذف بشه شما در طول روز چه خوراکیهایی میخوردین؟

2803

چیزای نفاخم نخور اصلا مثل حبوبات اجیل و پیاز و سیر و بادمجون

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
ببر ازش آزمایش مدفوع بگیرن اگه داشته باشه بهت میگن

پطشک عمومی هم میتونه بنویسه این آزمایشو آخه شنبه پیش دکترش بودیم ولی دیروز این به فکرم رسید.میتونم ببرم نزدیک خودمون یه پزشک عمومی این آزمایشو بنویسه؟

2804
پطشک عمومی هم میتونه بنویسه این آزمایشو آخه شنبه پیش دکترش بودیم ولی دیروز این به فکرم رسید.میتونم ب ...

بله میتونه مدفوعش رو از نظر وجود گلبول سفید چک میکنن 

اگر گلبول سفید تو مدفوع باشه یعنی حساسیت

حالا نخوری طوریت نمیشه! منم بچم دوماه و نیمشه عین این دوماه غذام مرغ بوده و کباب تابه ای و تکرار و ...

نمیخورم برا غذا هم رعایت میکنم ولی کلا سیستم بدنم طوریه با اینکه لاغرم ولی بین وعده های غذایی همیشه گرسنم و اسید معدم زیاد همش باید خوراکی و شیرینی شکلات بخورم الان که نمیخورم همشذحال عصبی و ضعف پیدا میکنم میخوام ببینم خوراکی هست که بتونم جایگزین اینا کنم چون آجیلم که نمیشه خورد

2805
2801