2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند ماهی میشه فهمیدم 18 و 66 دارم، امیدوارم چند ماه دیگه که ازمایش میدم نباشه

عددا چین

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

شوهر من داره ولی ازمایش نداده

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.
چرا دکتر من گفت بدن میتونه این ویروسو دفع کنه

بله امکانش هس ولی طبق گفته های استادمون  ۱ درصد واینکه روند درمان برای اکثر بیمارا خسته کنندس و  چون طول میکشه و هزینه ها و...تکمیلش نمیکنن

ولی اگه بهتون گفتن  میشه انشالله که حل بشه مشکلتون

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
بله امکانش هس ولی طبق گفته های استادمون  ۱ درصد واینکه روند درمان برای اکثر بیمارا خسته کنندس و ...

این.ویروس متاسفانه هیچ درمانی نداره که بیمار بخواد بره دنبال درمان.مگه اینکه سیستم ایمنی بدن رو قوی کنی که خود بدن دفعش کنه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
این.ویروس متاسفانه هیچ درمانی نداره که بیمار بخواد بره دنبال درمان.مگه اینکه سیستم ایمنی بدن رو قوی ...

راه های درمانی زیادی داره  مثل فریز کردن والکتروکوتری و.... منتها همونجوری ک گفتم بیستر مربوط ب ظواهر بیماری هست تا خود ویروس داخلی اینکه خود ویروس نابود شه نهایت شانس واگرهم دکتر از خدا بی خبری باشه ک تشویق و امید واهی برای برای پول دراوردن این آدما 

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟