2789
عنوان

انتقاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 52 پست
من 24 سالم هست تو تاپیک هم گفتم بنده خودم اعتقاد به اسلام دارم نماز میخونم خواهر و مادر بنده حجاب ب ...

من موافق استارتر هستم. منم مثل تو همین نظر رو دارم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
درباره چی بود تاپیک؟

درباره فامیل مذهبی نما و امر به معروف کارم بود که یک رابطه غیرمشروعش لو رفت

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هستن مذهبی نماها،،،بله هستن،،،،،ولی اینکه این سایت پر شده تاپیک علیه مذهبیا رو نمیفهمم واقعا

شما اگر واقعا از ته ته قلب دین و مذهب و پذیرفته باشی انقدر احتیاج به تایید نداری عزیز دلم عشقی که به دینت داری باید صبر و تحمل و ببر بالا و انتقاد پذیرتو الان جامعه پر شده از امثال سواستفاده گران مذهبی نما الان دیندار واقعی انگشت شمار که از اخلاق و رفتارش معلومه از مهربونی و سعه صدرش‌ خیلی هم کمن

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
با عشقت ازدواج کن.جا نزن .کاش منم یه عشق داشتم.خیلی شیرینه

قربونت خواهر گلم

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
درباره فامیل مذهبی نما و امر به معروف کارم بود که یک رابطه غیرمشروعش لو رفت

حالا بگو دختر اون خانم به ظاهر مذهبی چیکار کرده 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
این خانم فقط تعریف کرد که تو فامیلشون یه خانواده فوق العاده مذهبی بوده که همه را امر به معروف میکرده ...

یه خانم جلسه ای هم توی همدان بود که همیشه بالا نشین مجلس بود و اگه دختری یه ذره از موش پیدا بود کلی مواخذه میکرد(با حالت بد)

بعدش فیلم دخترش پخش شد که با شورت تو یه مجلس مختلط تو بغل یه پسر بود ...

خانم جلسه ای هم بعد اون دیگه هیچوقت تو مسجد و جلسات شرکت نکرد

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله
اول تاپیکت رو خوندم بعد رفتم تاپیک قبلیت حالا اومدم تا تعطیل شده. دختر اون خانم چکار کرده بود؟🤔

اگر بخوام بگم دوباره تاپیک پر توهین و نهمت میشه و درنهایت تعطیل میشه

شما اگر واقعا از ته ته قلب دین و مذهب و پذیرفته باشی انقدر احتیاج به تایید نداری عزیز دلم عشقی که به ...

تمام صفات منو گفتی😁😁😁😁

شما اگر واقعا از ته ته قلب دین و مذهب و پذیرفته باشی انقدر احتیاج به تایید نداری عزیز دلم عشقی که به ...

اصلا من حرفی از تایید زدم?پست رو درست نمیخونی،،،،

من نگران حرف دیگران نیستم و تنها کسیکه باید قبولم کنه خدا هست،،،اصلا حرفی که زدی ربطی به پست من نداشت

من چیزی به اسی هم نگفتم نه تو این تاپیک نه تاپیک قبلیش که ترکید

اسی جان اگه از من حرفی شنیدی بیابه خودم بگو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تمام صفات منو گفتی😁😁😁😁

من‌خودم چندتا دوست فوق مذهبی دارم ماهن به خدا مهربون خوش اخلاق خوش بحالشون هیچوقت کسی و قضاوت نمیکنن من کلی ازشون یاد میگیرم 

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش

یه سوال خانما 

چطور این حق وجود داره که درباره مذهبی ها و مذهبی نماها نظر بدید و انتقاد کنید و بعضی جاها توهین بشه

اما هیچ مذهبی حق هیچ گونه صحبت و انتقاد از غیر مذهبی ها نداره و اگه انتقاد کنه از با سن اویزونش میکنید😁😁😁😁