2777
2789
عنوان

رفلاکس کودکان

128 بازدید | 25 پست

سلام دوستان .دخترم الان داره 3ماهه دارو رفلاکس.آمپرازول و بی بی کر مصرف میکنه.کسی بوده استفاده کنه خوب بشه.نگرانشم میگن که خیلی قوی هست آمپرازول

برای سلامتی چشم های دخترم صلوات بفرست🙏
پسر من الان ۸ ماه داره امپرازول استفاده میکنه .تا میخوام قطع کنم دارو رو شیر خیلییی کم میخوره .منم ه ...

هشت مااااه...میگن خیلی قوی هست.به معده آسیب میزنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم دکترش داده آخه. چند سی سی میدی شما الان

دو برابر وزنش 3سی سی و نیم.

تازه من سه ماهه میدمش میگم وایی ضرر نزنه بهش.دکترم گفت که سه ماه بخوره خوب میشه

من پسرم سه ماهو نیمشه یکماهو نیمه داره رانیتیدین مصرف میکنه بی بی کر هم میدام ولی چون شکمش خیلی کار میکرد ندادم ولی جدیدا که بهتر داره شیر میخوره خیلی بالا میاره حالا دوباره میخام ببرمش دکتر گفت یکماه دیکه بیارش اگه خوب نشد دارو قویتر بدم بنظرتون امپرازول خیلی قویه اگه نوشت براش؟

من پسرم سه ماهو نیمشه یکماهو نیمه داره رانیتیدین مصرف میکنه بی بی کر هم میدام ولی چون شکمش خیلی کار ...

اتفاقا با آمپرازول زود خوب میشن.اون قوی ک فکر میکنی ضرر داره نیست

دو برابر وزنش 3سی سی و نیم. تازه من سه ماهه میدمش میگم وایی ضرر نزنه بهش.دکترم گفت که سه ماه بخو ...

پسر منم ۳ ماهگی ۳ سی سی و نیم میخورد.نصف وزنش .الان ۴ سی سی میخوره .گفت ۴ سی سی و نیم بده من ندادم

پسر منم ۳ ماهگی ۳ سی سی و نیم میخورد.نصف وزنش .الان ۴ سی سی میخوره .گفت ۴ سی سی و نیم بده من ندادم

اندازه ای ک دکتر میگه بهش بده.اگر میدونی خیلی تاثیر نذاره ببرش ی جای دیگه.

اتفاقا با آمپرازول زود خوب میشن.اون قوی ک فکر میکنی ضرر داره نیست

یعنی کمتر بالا میاره باهاش؟اخه پسر من خیلی بد سینه میگرفت یکم شیر میخوزد بعد سینمو ول میکرد الان یکماهو نیمه رژیم پروتین گاوی هستم اما تازه ی هفته هست که داره درست شیر میخوره اما بعدش بالا میاره 

اندازه ای ک دکتر میگه بهش بده.اگر میدونی خیلی تاثیر نذاره ببرش ی جای دیگه.

تاثیر داره اصلا بالا نمیاره خداروشکر از وقتی امپرازول خورده.ولی بدون امپرازول معدش درد میگیره شیر نمیخوره

یعنی کمتر بالا میاره باهاش؟اخه پسر من خیلی بد سینه میگرفت یکم شیر میخوزد بعد سینمو ول میکرد الان یکم ...

دختر من رفلاکس پنهان داشت.تا تو گلوش بالا می آورد میرفت پایین.از وقتی میخوره ک خوبه حالش.

یعنی کمتر بالا میاره باهاش؟اخه پسر من خیلی بد سینه میگرفت یکم شیر میخوزد بعد سینمو ول میکرد الان یکم ...

رژیم تاثیر داره؟

تاثیر داره اصلا بالا نمیاره خداروشکر از وقتی امپرازول خورده.ولی بدون امپرازول معدش درد میگیره شیر نم ...

خب این عادت نکنه ب آمپرازول!!!!بالاخره هشت ماه درمان خیلی زیاده...