2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه زیر پات چشم بدوزه به اونجات که...بالای سرت وای میسته..به نظرت اگه کامل ببینه رغبت میکنه بعدا ب ...

ن بابا منظورم اونجام نبود ک کلا اونوموقع ادم درد داره یه چیزای میگه بعدن میشی سوژخندش

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

درسته‌ که‌  میگن‌ توی‌ بیمارستانای‌ خارج‌ از‌ کشور‌ مرد‌ میاد‌ پیش‌ همسرش‌ موقع‌ زایمان‌       سزارین‌ چه‌ طور‌ میاد؟

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍
تا لحظه زایمان موقع درد کشیدن همراهمه خود لحظه زایمان میره بیرون.ولی اینکه همسر ادم موقع درد کشبدن پ ...

زنگ بزنی بپرسی شمس جواب میده ولی فک نکنم باشه

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

اگه موقع درد باشه پیشت خوبه اما زایمان نه بعضی موارد بوده باعث طلاقشون شده چون مرد حس بدی پیدا میکنه مخصوصا تو روابط جنسی

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

من شوهرم دلشو نداره بیاد همش میگه من که یه دونه دندونم درد می کنه زمین و زمان رو میدوزم به هم چطور از تو انتظار داشتهباشم اون همه درد رو تحمل کنی حتی وقتای پریودم میگه چطور تحمل می کنی