2777
2789
عنوان

سود بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 30 پست
خخخخ عجب کاری دارما😂😂😂 خب منم پولم ۲۰ تومنه میگم تو این نوع حساب پولت باید بیشتر از ۳ تومن باشه ت ...

اها پس اسم حسابت ربیعه؟؟ 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂ن یکساله ۵ قبلا ربیع بود

همون گلاب ربیع؟😂 / ببخشید شوخی میکنما 😘

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

بچه ها این وسط قیمت طلارم میگید  گرون شده دوباره؟

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
همون گلاب ربیع؟😂 / ببخشید شوخی میکنما 😘

اره .نبابا عزیزم .

ن خود از این نوع حساب خیلی خوشم اومد به شوهرمم میگم از کشاوزی پولتو دربیار بزار اینجا اما چون تو صندوق یکم نمیتونه دربیاره و سودش جدا تو ی حساب دیگه میره اینجوری ادم ضرر میکنه 

خب الان اگه نوع حسابتو عوض کنی خیلی راحت پولت اضافه میشه و سودش بیشتر از ۶۰۰ میشه

میدونی چون من وارد نبودم قبلا فقط رفتم بانک گفتم مبلغی دارم میخام بزارم حساب سپرده که سود بهم تعلق بگیره،،، اگه خاستم عوض کنم باید سر موعد برم، ممنون عزیز دلم 😘

بله گلم تا دلت بخاد رفته بالا ۴۶۴ هزار

اوف...من درجریان اینچیزا نیستم ..خبر نداری ک گرونترمیشه یا میادپایینتر تواین یکی دوماه

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
چطوری؟    آخه من چند ساله تو قوامین حساب دارم، سپرده بلندمدت ( یکساله) ، هر وقتم اضاف کردم ...

اره بلندمدت قبول نمیکنن نمیتونی برداشت یااضافه کنی

فقط  ماه به ماه سودشومیشه برداشت کرد

ولی کوتاه مدت هم میشه اضافه کرد هم برداشت

...اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم