2777
2789
عنوان

سود بانکی

335 بازدید | 30 پست

من میخوام پول پس انداز کنم. بهم گفتن سپرده بلند مدت بزار. این سپرده ها چند ساله هستن؟؟بعدسود میدن؟؟میتونم ماه ب ماه ب پولم اضافه کنم؟؟؟لطفا کمکم کنید

میانِ دَستانِ خالیَم،تَمامِ دارو نَدارم نِگاه توست 💖آقاییم💖

بله یکساله هستن که بعد از یکماه میتونی هر موقعه دلت خواست اضافه و برداشت کنی من تو قوامین دارم حساب یکساله ۵ که حداقل حساب باید ۳ ملیون باشه و میتونی پولو حتی با عابر بانک به حسابت واریز کنی 

بله یکساله هستن که بعد از یکماه میتونی هر موقعه دلت خواست اضافه و برداشت کنی من تو قوامین دارم حساب ...

مرسی عزیزم. بعد سود هم میدن؟؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هر یک میلیون چقدر سود میدن؟

راستش من چندساله پیش حساب باز کردم رو ۱۸ درصد میدن ولی حساب جدیدا رو فک کنم ۱۵ درصد .میشه سالی ۱۵۰ هزار ماهی ۱۲ هزار و۵۰۰ وای هر ماه سودت میره تو حساب اصلیت و سودت بیشتر میشه

فکر کنم منظورتون روزشماره که میتونی هر موقع اضاف کنی،،که دیگه شده ماه شمار 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
راستش من چندساله پیش حساب باز کردم رو ۱۸ درصد میدن ولی حساب جدیدا رو فک کنم ۱۵ درصد .میشه سالی ۱۵۰ ه ...

مرسی عزیزم😘😘

چطوری؟    آخه من چند ساله تو قوامین حساب دارم، سپرده بلندمدت ( یکساله) ، هر وقتم اضاف کردم ...

تسم حسابت چیه؟من قبل یک ملیونی حساب باز میکردم که ی کارت میدادن به عنوان سندش و سودش تو ی حساب دیگه میرفت ولی بعدش که پولم بیشتر از ۳ تومن شد گفت بزار تو حساب یکساله ۵ که دفترچه هم داره و سودش تو خود حساب اصلیم میاد ولی از پارسال برام همراه بانک نصب کردن گفت تا زیر ۳ ملیون میتونی از عابر بانک پولو خودت واریز کنی یا کارت به کارت من دیگه یکساله بانک نرفتم با همراه بانک انتقال میدم

چطوری؟    آخه من چند ساله تو قوامین حساب دارم، سپرده بلندمدت ( یکساله) ، هر وقتم اضاف کردم ...

یبار که رفتی بانک نوع حساب یکساله ها رو ازش بپرس از من قبلا یکساله ربیع بود الان یکساله ۵ بهش بگو میخوام دفترچه ای یاشه و سودش تو خود حساب بیاد

اها الان فهمیدم پس تا سقف 3میلیون از طریق کارت و اینا میشه اضافه و برداشت کرد،Ogay, Ogay 👍,  ...

ن پول نباید کمتر از ۳ تومن باشه تو این نوع حساب اگه هم خاستی برداشت کنی باید حداقل ۳ تومن تو حسابت بمونه

خب سود منم واریز میشه به حسابم،، به کارت بانکیم که سودو راحت برداشت میکنم،،،فقط به پول اصلیم نمیتونم ...

خب عزیزم من میگم سودپولم به پول اصلیم اضافه میشه و میتونم با همراه بانک از پول اصلیم  به کارتم انتقال بدم هرچقدر پولی که میخام 

آغا گرفتم،اغا متوجه شدم 😂، اینکه میگم پولم بیشتره از 10 میلیون بیشتره خواهر 😀،، اغا سَر به سرَم نز ...

خخخخ عجب کاری دارما😂😂😂 خب منم پولم ۲۰ تومنه میگم تو این نوع حساب پولت باید بیشتر از ۳ تومن باشه تا بتونی واریز و برداشت داشته باشی

خب عزیزم من میگم سودپولم به پول اصلیم اضافه میشه و میتونم با همراه بانک از پول اصلیم  به کارتم ...

Ogay گرفتم چی شد آجی 👍،،، پس نوع حسابمون فرق میکنه 👍

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢